Quantcast
escape room

Buckingham Palace: Ένα escape room προς τιμήν του Leonardo da Vinci

Για την 500ή επέτειο θανάτου του Leonardo da Vinci, το Buckingham Palace δημιούργησε μια νέα έκθεση με περισσότερα από 200 έργα του καλλιτέχνη. Μάλιστα, για να πάει την έκθεση ένα βήμα παραπέρα, οι fans θα έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν σε ένα escape room προς τιμήν του!

Παράλληλα με την επέτειο αυτή, η έκθεση στο The Queens Gallery, Leonardo da Vinci: A Life in Drawing, αποτελεί τη μεγαλύτερη στο είδος της για πάνω από 65 χρόνια. Σε συνδυασμό με την ιστορική αυτή στιγμή, το παλάτι προκαλεί τους επισκέπτες να «σκεφτούν σαν μεγαλοφυΐες της Αναγέννησης» σε ένα παιχνίδι με αινίγματα και γρίφους.

Οι επισκέπτες θα έχουν στη διάθεσή τους μία ώρα για να προσπαθήσουν να λύσουν το μυστήριο καθώς εξερευνούν τέσσερα διαφορετικά δωμάτια. Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες, δεν απαιτούνται γνώσεις της ιστορίας της τέχνης – απλώς «δημιουργική σκέψη» και «προσεκτική παρατήρηση».

Το όνομα της εμπειρίας αυτής είναι “Escape Room: Leonardo Artmergency!” και θα είναι ανοιχτό μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου 2019. Δεκτές γίνονται όλες οι ομάδες τεσσάρων έως οκτώ ατόμων, ηλικίας 14 ετών και άνω. Όσο για τα εισιτήρια, ανέρχονται περίπου στα £150 GBP ανά ομάδα και είναι προς το παρόν sold out.

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR