Quantcast
Triplecell

Νέα 3D-printed sneakers με τεχνολογία TripleCell από την New Balance

Η New Balance λανσάρει την τελευταία τεχνολογική της καινοτομία, TripleCell: ένα 3D printed sneaker με εξαιρετική απόδοση στους κραδασμούς και πρωτοφανείς δυνατότητες στο customisation.

Η καινοτομία ξεκίνησε το 2017, όταν η εταιρεία άρχισε να συνεργάζεται με τη Formlabs (κορυφαίοι εμπειρογνώμονες 3D εκτύπωσης με έδρα τη Μασαχουσέτη). Επρόκειτο για μια αποκλειστική σχέση για τη δημιουργία υλικών υψηλής απόδοσης και διαδικασιών παραγωγής για ανταγωνιστικά sneakers. Η τεχνολογία που απέδωσε η συνεργασία αυτή ονομάζεται TripleCell, και θα κάνει το ντεμπούτο της σε δύο επερχόμενες κυκλοφορίες: το 990 Sport και το FuelCell Echo.

Η New Balance δήλωσε για την TripleCell: “Αυτή η νέα, ψηφιακά κατασκευασμένη τεχνολογία αιχμής, βρίσκεται αποκλειστικά στα εργοστάσια της New Balance στις Η.Π.Α. και μας καθιστά πρωτοπόρο εταιρεία στην 3D εκτύπωση και στην εγχώρια παραγωγή. Η Formlabs αποτελεί αναπόσπαστο συνεργάτη μας, για τη δημιουργία της TripleCell. Πρόκειται να διαταράξουμε τη βιομηχανία όχι μόνο στην απόδοση, αλλά και στο customisation και στην ταχύτητα στην αγορά”.

Η έκδοση 990 Sport κυκλοφόρησε στις 28 Ιουνίου, ενώ το FuelCell Echo θα είναι διαθέσιμο στις 15 Σεπτεμβρίου, με τιμές στα $185 USD και $175 USD αντίστοιχα.

Source Hypebeast

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR