Quantcast

Ένας παλιός στάβλος παλατιού στην Τοσκάνη μετατρέπεται σε βιομηχανικό loft

Το Umamma Loft είναι ένα ιταλικό εξοχικό σπίτι, χτισμένο στην πανέμορφη περιοχή της Τοσκάνης. Πρόκειται για το κομμάτι ενός αναδιαμορφωμένου παλατιού του 16ου αιώνα, το οποίο παλιότερα χρησιμοποιούνταν ως στάβλος.

Το συγκεκριμένο project δημιουργήθηκε με βάση το πάθος του ιδιοκτήτη και οι εργασίες έγιναν τόσο σχολαστικά, που πέρασαν επτά ολόκληρα χρόνια για να τελειοποιηθεί το έργο. Ο σχεδιασμός του έγινε σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Gabriele Evangelisti.

Στο εσωτερικό, τα ιστορικά στοιχεία, όπως οι τοξωτές θύρες, οι εκτεθειμένες πλινθοδομές και το βοτσαλωτό δάπεδο, έχουν διατηρηθεί και συνδυαστεί με κομψές νέες προσθήκες: Παράθυρα από γυαλί με χαλύβδινο πλαίσιο, που βλέπουν στην ύπαιθρο της Τοσκάνης, μια κουζίνα από ανοξείδωτο χάλυβα και η μοντέρνα επίπλωση επικαιροποιούν το αρχοντικό κτίσμα. Το σκηνικό ολοκληρώνεται από μια κρυφή πισίνα με εντυπωσιακό σχεδιασμό, που έχει μάλιστα αποσπάσει βραβεία για την εκπληκτική της αισθητική.

Για τους ενδιαφερόμενους, το κατάλυμα στην Τοσκάνη είναι διαθέσιμο για ενοικίαση μέσω του BoutiqueHomes από €295 ανά διανυκτέρευση.

Loft

Source TheSpaces
Photos: Courtesy BoutiqueHomes

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR