Quantcast
πουκάμισα

Prada: Τα νέα πουκάμισα με τα ανατρεπτικά prints από παλιότερες σεζόν

Ο ιταλικός οίκος Prada συνεχίζει να μας εκπλήσσει. Αυτή τη φορά, η νέα του κυκλοφορία είναι το Double Match, ένα short-sleeved πουκάμισο με ανατρεπτικά μοτίβα από παλιότερες σεζόν.

Το όνομά του δεν είναι τυχαίο, αφού πρόκειται κυριολεκτικά για διπλά prints. Και φυσικά, κανένα από τα 4 σχέδια δεν περνά απαρατήρητο, αφού τα μοτίβα τους συνδυάζουν με ανατρεπτικό τρόπο χρώμα και στυλ.

Ίσως το πιο εκκεντρικό πουκάμισο της σειράς είναι αυτό με το leopard print στη μία του πλευρά, το οποίο συνδυάζεται με μοτίβο από μπανάνες στην άλλη. Πρόκειται για ένα “τροπικό” πουκάμισο με καλοκαιρινή διάθεση, με κίτρινους και χρυσούς τόνους σε όλη του την έκταση. Το ίδιο animal print υιοθετείται και σε ένα ακόμη σχέδιο, παίρνοντας όμως μια μοβ απόχρωση, με καφέ και ροζ γεωμετρικά σχήματα στο άλλο του μισό. Αυτό το πουκάμισο αποπνέει μία ατμόσφαιρα δεκαετίας του ’80.

Το τρίτο κατά σειρά σχέδιο είναι ελαφρώς πιο συγκρατημένο. Το μισό μοτίβο έχει μπλε λουλούδια σε λευκό φόντο, ενώ το υπόλοιπο είναι σε μαύρους και καφέ τόνους με μπαρόκ διάθεση. Η ίδια μπαρόκ εκτύπωση υπάρχει και στο τελευταίο σχέδιο σε ένα κυανό χρώμα, συνδυασμένο με κόμιξ που προσδίδουν μια διασκεδαστική πινελιά.

Το πουκάμισο Double Match της Prada είναι διαθέσιμο στο webstore της πολυτελούς ετικέτας, στην τιμή των 1.120$.

 

Source Hypebeast

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR