Quantcast
Santa Monica

Tο πρώτο πολυτελές boutique hotel στη Santa Monica έχει ισπανικό αέρα

Δίπλα από τον Ειρηνικό Ωκεανό, το Santa Monica Proper Hotel είναι το πρώτο πολυτελές boutique hotel, που ανοίγει στη δυτική πόλη του LA εδώ και μία δεκαετία.

Τα δωμάτια και οι σουίτες του υιοθετούν την αισθητική της Ισπανικής αποικιακής αναγέννησης από τη δεκαετία του 1920, με σύγχρονες πινελιές. Οι ζεστές αμμώδεις αποχρώσεις διακοσμούνται με έπιπλα εμπνευσμένα από τα μέσα του αιώνα και έργα τέχνης από τοπικούς καλλιτέχνες. Σκοπός είναι να δημιουργήσουν ένα χαλαρωτικό καταφύγιο με απίθανη θέα στο παραθαλάσσιο τοπίο.

Η ταράτσα του διαθέτει τη μοναδική εσωτερική πισίνα που υπάρχει στη γειτονιά καθώς και ένα lounge. Με θέα στον ωκεανό, το bistro σερβίρει πιάτα εμπνευσμένα από τη Μεσογειακή και Καλιφορνέζικη κουζίνα, ενώ το εστιατόριο και το lobby lounge προσφέρουν θαλασσινά εμπνευσμένα από τη Λατινική Αμερική και small bites.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν με ένα θεραπευτικό μασάζ στο Surya Spa ή να εκμεταλλευτούν την παραθαλάσσια γύρω περιοχή με τον εξοπλισμό surf που διαθέτει το κατάλυμα.

Μπορείτε να κλείσετε τη διαμονή σας εδώ.

Source Uncrate
Photos: Proper Hotels

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR