Quantcast

BMW E-Scooter: Το νέο «εργαλείο» της εταιρείας

Τον τελευταίο καιρό, αστικά κέντρα όπως το Λονδίνο, το Παρίσι και πρόσφατα και η Αθήνα, έχουν γεμίσει ηλεκτρικά scooter, που εξυπηρετούν στη μετακίνηση. Η BMW λοιπόν δεν θα μπορούσε να λείπει. Γι’ αυτό λανσάρει 3 διαφορετικά σκούτερ σε συνεργασία με την Micro φέρνοντας έτσι τη μηχανική κοντά στο σχεδιασμό.

Ναυαρχίδα της κυκλοφορίας αυτής είναι το BMW E-Scooter στα 799 ευρώ, με μαύρο ματ φινίρισμα και τελική ταχύτητα 20 χλμ./ώρα. Το βάρος του ανέρχεται στα 9 κιλά, περιλαμβάνει δύο ξεχωριστά συστήματα φρεναρίσματος, καθώς και ενσωματωμένα φώτα εμπρός και πίσω. Μία πλήρης φόρτιση της μπαταρίας λιθίου που διαθέτει, διαρκεί μόνο δύο ώρες!

Στην κυκλοφορία συμπεριλαμβάνονται επίσης δύο μοντέλα χωρίς κινητήρα. Το City στα 200 ευρώ και το Kids Scooter στα 120. Η έκδοση City είναι αναδιπλούμενη για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά στην πόλη, ενώ η έκδοση Kids διαθέτει και βοηθητικούς τροχούς για μικρότερα παιδιά.

Όλα τα σκούτερ της BMW είναι διαθέσιμα για αγορά από επιλεγμένους αντιπροσώπους, ενώ το BMW E-Scooter θα είναι διαθέσιμο από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR