Quantcast

Το Kivotos Santorini ανοίγει τις πόρτες του στο Ημεροβίγλι

To Kivotos Santorini στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης ανοίγει τις πόρτες του και σας προσφέρει μία αξέχαστη διαμονή.

Το Kivotos Santorini βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, στο Ημεροβίγλι, μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Σαντορίνης. Με 8 μοναδικές σουίτες εύκολα προσβάσιμες, το Kivotos Santorini θα γίνει ο ιδανικός προορισμός σας, σε 20 μόνο λεπτά από το αεροδρόμιο.

Φτάνοντας εκεί, απλά κλείστε τα μάτια σας για μια στιγμή και προετοιμάστε τον εαυτό σας για μία ξεχωριστή εμπειρία ζωής με θέα όλη την καλντέρα. Το Ηφαίστειο είναι στα πόδια σας και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα σας περιμένει να το θαυμάσετε!

Το ατμοσφαιρικό Kivotos Santorini προσφέρει 5 σουίτες και 2 βίλες με εκπληκτική θέα, εσωτερική ή εξωτερική πισίνα δίπλα στο εστιατόριο, τζακούζι, αίθουσες περιποίησης, 24ωρη εξυπηρέτηση  και άλλες μοναδικές υπηρεσίες που μόνο ένα Luxury συγκρότημα μπορεί να προσφέρει!

Πιο συγκεκριμένα, οι σουίτες είναι οι εξής:

Junior Suite με εξωτερικό Jacuzzi
Honeymoon Suite με εσωτερικό Jacuzzi
Deluxe Suite με εξωτερικό Jacuzzi
Executive Suite με εξωτερικό Jacuzzi
Spa Villa με ιδιωτική πισίνα
Βίλα με 2 υπνοδωμάτια και 2 εξωτερικά Jacuzzi
Βίλα με τρία υπνοδωμάτια, εξωτερικό Jacuzzi και ιδιωτική πισίνα

Όλα τα δωμάτια έχουν μεγάλα μπαλκόνια και θέα που κόβει την ανάσα, ιδιωτικότητα και εύκολη πρόσβαση χωρίς σκαλοπάτια!

Η Ελλάδα όμως φημίζεται σε ολόκληρο τον κόσμο και για την εξαιρετική κουζίνα της και οι επισκέπτες της αναζητούν συνεχώς να δοκιμάζουν ολοένα και περισσότερες γεύσεις της. Το Kivotos Santorini διαθέτει ένα από τα καλύτερα gourmet εστιατόρια με την υπογραφή του chef Λευτέρη Σουλτάτου που θα αγγίξει όλες τις αισθήσεις σας.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι από τους πολύ δραστήριους και μεθοδικούς σεφ. Ο ίδιος συνεργάζεται σε Consulting γαστρονομικά Project για εστιατόρια και ξενοδοχεία μαζί με τον διακεκριμένο σεφ, Λευτέρη Λαζάρου. Ο Λευτέρης Σουλτάτος  έχει αποσπάσει επίσης αρκετά βραβεία σε διαγωνισμούς γαστρονομίας.

Η νέα σημαντική επένδυση της οικογένειας Μιχόπουλου, στην οποία ανήκει και το 5άστερο Kivotos Mykonos στον Ορνό της Μυκόνου, ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα της φιλοξενίας στη Σαντορίνη.

Σύμφωνα με το Φίλιππο Μιχόπουλο: «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας στον επισκέπτη και να αναδείξουμε τις φυσικές ομορφιές της Σαντορίνης, ενώ γενικότερα θα ακολουθηθεί όλη η φιλοσοφία που διέπει και το Kivotos Mykonos, όσον αφορά στις υπηρεσίες μας. Επιπλέον, το στιλ της διακόσμησης έχει τη δική μας σφραγίδα, προσαρμοσμένο πάντα στο τοπίο και το περιβάλλον της Σαντορίνης που είναι επηρεασμένο από τη λάβα του ηφαιστείου και από το μαύρο χρώμα που χαρακτηρίζει το νησί».

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR