Quantcast
Le Bird

Κοτόπουλο και ακριβή σαμπάνια στο εκλεπτυσμένο “Le Bird” του Μόντρεαλ

Στο μπαρ Le Bird του Μόντρεαλ, το φρέσκο κοτόπουλο και οι συνταγές με αυτό έχουν την τιμητική τους.

Στο Le Bird, το κοτόπουλο και οι φανταστικές εκδοχές του σερβίρονται με ακριβή σαμπάνια, σε έναν εκλεπτυσμένο χώρο με βελούδιους καναπέδες και μαρμάρινες επιφάνειες. Τα κοτόπουλα που σερβίρει το καινοτόμο κατάστημα εκτρέφονται σε ένα τοπικό αγρόκτημα και έχουν 60% λιγότερο λίπος από τα υπόλοιπα της αγοράς και το κρέας τους είναι μοναδικό καθώς ταίζονται με επιλεγμένες τροφές. Οι συνταγές και τα πιάτα του εστιατορίου καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες καθώς προσφέρουν ανατρεπτικούς συνδυασμούς με σαλάτες, πατάτες, λαχανικά και σάλτσες για όλα τα γούστα.

Το μενού του καταστήματος προσφέρει επίσης φρέσκα στρείδια και νόστιμα μπιφτέκια.

Source Uncrate

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR