Η αστική κατοικία του Marc Jacobs στη Νέα Υόρκη με το επιβλητικό εσωτερικό

Συνδυάζοντας την κλασική γοητεία με την αστική ομορφιά, το τετραώροφο αρχοντικό σπίτι του Marc Jacobs στη Νέα Υόρκη, πωλείται στην τιμή των 16.000.000 δολαρίων. Ο γνωστός Andre Tchelistcheff ήταν ο αρχιτέκτονας που δημιούργησε το εντυπωσιακό εσωτερικό της οικίας του γνωστού σχεδιαστή και είχε προβλέψει να το ολοκληρώσει με μοναδικά κομμάτια και έργα τέχνης. Τα σχεδόν 450 τ.μ του δημιουργήματος διαθέτουν έναν κομψό χώρο διαμονής και ψυχαγωγίας, τρεις γαλήνιες σουίτες υπνοδωματίων και αρκετούς υπαίθριους χώρους με ενδιαφέρον, συμπεριλαμβανομένης μιας απομονωμένης αυλής και μιας ειδυλλιακής βεράντας στον τελευταίο όροφο.

Καμία λεπτομέρεια δεν παραβλέφθηκε στη δημιουργία του σπιτιού, το οποίο παρουσιάστηκε στο Architectural Digest και μπορεί να υπερηφανεύεται για τον σχεδιασμό του.

Το σπίτι βρίσκεται στο συγκρότημα Superior Ink condominium το οποίο παρέχει στους κατοίκους μια σειρά από ανέσεις και υπηρεσίες, όπως 24ωρο θυρωρό και υπάλληλο υποδοχής, γυμναστήριο, γιόγκα, αίθουσες προβολής, γκαράζ και πολλά ακόμα.

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
Η Gucci αλλάζει κατεύθυνση και αποχαιρετά τις Εβδομάδες Μόδας