Quantcast

NITE JOGGER: Το «δώρο» των adidas Originals στους νυχτερινούς creators της πόλης

NITE JOGGER – BOOM!

Αυτό που αναζητούσαν όλοι οι night-time creators θα το βρουν στο νέο δημιούργημα των adidas Originals και μαζί του πρόκειται να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν.

Οι νυχτερινοί δημιουργοί, αυτοί που εμπνέονται και καινοτομούν όταν πέφτει η νύχτα, λαμβάνουν το ωραιότερο «δώρο» από τα adidas Originals και μαζί του πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα. Ένα βήμα που πλημμυρίζει από δημιουργικότητα, από σύγχρονο σχεδιασμό και από τη μοναδική καινοτομία των adidas Originals.

Τα adidas Originals επαναδημιουργούν το κλασικό urban running sneaker και προτείνουν το NITE JOGGER που η ανακλαστική του σιλουέτα θα γίνει το fashion statement του κάθε νυχτερινού creator. Φωτίζοντας όποιον το φοράει στο σκοτάδι, το NITE JOGGER αποτυπώνει στην πράξη το πώς η χρηστική τεχνολογία σε συνδυασμό με το προχωρημένο design, μπορούν να αναδείξουν τους creators πέρα από τα όρια της νύχτας. Αξιοποιώντας την ανακλαστική τεχνολογία Hi-Vis της προηγούμενης έκδοσης και με το μήνυμα “speed of nite” γραμμένο σε κώδικα morse στην εξωτερική του σόλα και στη γλώσσα, το νέο sneaker είναι σχεδιασμένο για όσους πιστεύουν ότι δεν είναι ποτέ αργά για να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Και επειδή η ανατροπή, χαρακτηρίζει τους λάτρεις των adidas Originals, το NITE JOGGER γίνεται η αφορμή για μια Live, Hi-Vis performance από τον Saske που γνωρίζει καλά τη νυχτερινή όψη της Αθήνας. Εκεί, τα adidas Originals σε προσκαλούν να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία, καθώς οι ομάδες του καλλιτέχνη και των adidas Originals δημιούργησαν ένα διττό video clip για το νέο τραγούδι του Saske με τίτλο «Ένστικτο», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την ημέρα του Live σε μία τεράστια προβολή.

Το μεγάλο πάρτι πρόκειται να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και να σφραγίζει την επιτυχία της συνεργασίας, ενώ ταυτόχρονα θα υπενθυμίσει την ασταμάτητη δημιουργικότητα των αγαπημένων adidas Originals.


Tips:

Το location του Live είναι μυστικό και σου αποκαλύπτεται με την επίσκεψή σου στο adidas Originals store Athens (Αθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου), απ’ όπου μπορείς να προμηθευτείς την πρόσκλησή σου και να εξασφαλίσεις την είσοδό σου. Πρόλαβε μέχρι τις 21/4!

To NITE JOGGER έρχεται 11 Απριλίου στο adidas Originals store Athens, σε επιλεγμένα sneaker stores αλλά και στο adidas.gr, σε μια ποικιλία διαφορετικών χρωματικών συνδυασμών.

@adidasOriginals

#NITEJOGGER

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR