Quantcast

Μιλάνο: Ένα pop-up store της Gucci ανοίγει μαζί με την Salone del Mobile

Παράλληλα με την Salone del Mobile που ξεκινά αυτή την εβδομάδα στο Μιλάνο, η Gucci παρουσίασε ένα pop-up κατάστημα με τα πολυτελή προϊόντα σπιτιού του οίκου.

Η μπουτίκ θα φιλοξενήσει νέα αλλά και κλασικά δημιουργήματα του οίκου, όπως πορσελάνες, έπιπλα αλλά και αναπαλαιωμένες αντίκες. Ο χώρος εκτείνεται σε δύο επίπεδα, διακοσμημένα με σχέδια και μοτίβα της Gucci που συνάδουν με τα προϊόντα και τις ταπετσαρίες των τοίχων. Για να ολοκληρωθεί το πολυτελές ύφος της συλλογής, στο χώρο έχουν προστεθεί ένα μαρμάρινο τζάκι και μια εντυπωσιακή οροφή που δίνει την αίσθηση ενός μεγάλου σπιτιού.

Για να συγχρονιστεί περαιτέρω με τη Salone del Mobile 2019, η Gucci δημιούργησε μια νέα εφαρμογή, όπου οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν 16 ιστορικά μέρη στην πόλη, ενώ διαφορετικά κομμάτια Décor εμφανίζονται στην οθόνη ως εικονικά υπερμεγέθη γλυπτά. Ορισμένες από τις φημισμένες τοποθεσίες περιλαμβάνουν την Piazza del Duomo και την Piazza Affari, οι οποίες προβάλλονται επίσης σε ένα χάρτη που διατίθεται στο κατάστημα.

Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να τοποθετήσουν εικονικά τα αντικείμενα στο χώρο τους ώστε να δουν πως θα φανεί η επίπλωση στην πραγματικότητα.

Το pop-up κατάστημα στο Μιλάνο θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τον Ιούνιο, ενώ η συλλογή Gucci Décor είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα, καθώς και στις μπουτίκ και το online store του οίκου.

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR