Quantcast

Ο Tom Ford είναι ο νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής

Το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (Council of Fashion Designers of America) ανακοίνωσε χθες ότι ο Tom Ford θα είναι επόμενος πρόεδρός του με τη θητεία του να αρχίζει τον Ιούνιο του 2019.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ -ΜΠΕ, η απόφαση επικυρώθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του CFDA κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στην έδρα του οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ο Tom Ford, βραβευμένος σχεδιαστής μόδας, σκηνοθέτης κινηματογράφου, σεναριογράφος και παραγωγός ταινιών διαδέχεται στην προεδρία του CFDA τη σχεδιάστρια μόδας Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ (Diane von Furstenberg).

Ο Tom Ford είναι μέλος του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής από το 2000 και έχει κερδίσει διάφορα βραβεία από τον οργανισμό: Σχεδιαστής Μόδας της Xρονιάς (2015, 2008), Σχεδιαστής Μόδας Γυναικείων Ενδυμάτων (2001), Σχεδιαστής Αξεσουάρ της Χρονιάς (2002), Έπαινος του Διοικητικού Συμβουλίου (2004), Διεθνής Σχεδιαστής της Χρονιάς (1995) και Βραβείο Συνολικής Καριέρας Geoffrey Beene (2014).

«Είχα το προνόμιο να είμαι μέλος της αμερικανικής κοινότητας της μόδας για πολλά χρόνια και έχω την εμπειρία των όσων κάνει το CFDA για τα μέλη του και τον κλάδο στο σύνολό του» δήλωσε ο Τομ Φορντ. «Έχοντας ζήσει και δουλέψει σε όλες τις παγκόσμιες πρωτεύουσες μόδας του κόσμου, ανυπομονώ να συνεργαστώ με το Διοικητικό Συμβούλιο για να προωθήσω τη φωνή της αμερικανικής μόδας και των σχεδιαστών της. Ως πρόεδρος, ανυπομονώ να συνεχίσω το απίστευτο έργο που έχει κάνει τα τελευταία 13 χρόνια η Νταϊάν. Είναι μια πραγματική δύναμη και η συμβολή της στο CFDA και στην αμερικανική μόδα είναι ανεκτίμητη» τόνισε.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ο Τομ Φορντ συμφώνησε να έρθει και να ηγηθεί του CFDA» δήλωσε η Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ. «Η αμερικανική μόδα δεν θα μπορούσε να βρει μεγαλύτερο οραματιστή για να αυξήσει περαιτέρω τον αντίκτυπό της στο παγκόσμιο τοπίο. Ο Τομ είναι πρότυπο για όλους μας και είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε ως επόμενο πρόεδρο του CFDA» ανέφερε.

Το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA) είναι μια μη κερδοσκοπική εμπορική ένωση που ιδρύθηκε το 1962 με μέλη 500 από τους σημαντικότερους Αμερικανικούς σχεδιαστών ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων, κοσμημάτων και αξεσουάρ.

More Stories
Vipp Cold Hawaii 15 (1)
Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας
DIDÉE.GR