Quantcast

Το DIDEE.GR, η FREZYDERM και τα GANCIA ευχαριστούν τις Γυναίκες στο Βαρούλκο!

Φωτογραφίζει η Αγγελική Καλαμαρά

Για ακόμη μια χρονιά, η δημιουργική ομάδα του didee.gr με συμμάχους αυτή τη φορά την αγαπημένη εταιρεία καλλυντικών FREZYDERM και τους μοναδικούς αφρώδεις οίνους GANCIA, γιόρτασε την ημέρα της Γυναίκας την Τρίτη 5 Μαρτίου, στο ιστορικό εστιατόριο Βαρούλκο. Υπέροχες και ξεχωριστές κυρίες απόλαυσαν ένα ειδικά διαμορφωμένο menu σε ένα γεύμα γεμάτο από γυναικεία ομορφιά και όμορφη διάθεση.

Επιχειρηματίες, ηθοποιοί, παρουσιάστριες, δημοσιογράφοι και fashion & beauty bloggers, επιτυχημένες κυρίες η κάθε μια στο χώρο της, συναντήθηκαν στο εστιατόριο του κ. Λαζάρου για να απολαύσουν τις εξαιρετικές δημιουργίες του καταξιωμένου chef, που είχε εμπνευστεί μόνο για εκείνες με σκοπό να γιορτάσουν την ξεχωριστή αυτή ημέρα!

Μια συνάντηση αφιερωμένη σε σύγχρονες και δυναμικές γυναίκες.

Τις κυρίες υποδέχθηκε ο ιδρυτής του didee.gr Κωνσταντίνος Δανός, όπου τις ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά. Στη συνέχεια η κυρία Γιώτα Δεμουζέ, Marketing Director της FREZYDERM, της εταιρείας καλλυντικών που είναι κοντά στις ανάγκες της κάθε γυναίκας και η οποία με συνεχή έρευνα εξελίσσεται και προσφέρει ποιοτικά προϊόντα, καλωσόρισε με τη σειρά τις προσκεκλημένες αναφερομένη στη Γυναικεία ομορφιά και πως αυτή πηγάζει από το εσωτερικό της κάθε Γυναίκας. Τέλος, η κυρία Κατερίνα Ιωαννίδου, Brand Manager των αφρώδη οίνων GANCIA της εταιρείας Amvyx, χαιρέτησε τις παρευρισκόμενες κυρίες και τους ευχήθηκε να απολαύσουν τις εκλεπτυσμένες εκδοχές των Gancia, που συνόδευσαν το μενού.

Ο Λευτέρης Λαζάρου δημιούργησε ένα εντυπωσιακό μενού που ξεκίνησε με Καβούρι με μήλο, λεμόνι, βασιλικό και μανταρίνι σε συνδυασμό με Gancia Prosecco, για δεύτερο πιάτο Γαρίδα Κοιλάδος μαριναρισμένη με calamanci (εσπεριδοειδή), κρέμα αβοκάντο και τσίλι μαγιονέζα σε συνδυασμό με Gancia Brachetto D’Acqui, στη συνέχεια οι καλεσμένες απόλαυσαν Τόνο με shiso, τυλιγμένο σε φύλλο κρούστας, μαύρο σουσάμι, πιπεριά Φλωρίνης, ντομάτα και soya σε συνδυασμό με Gancia Moscato D’Asti, η συνέχεια γράφτηκε με Κριθαράκι με γαρίδες, κρασί Λήμνου και παρμεζάνα σε συνδυασμό με Gancia Brut και τέλος, το επιδόρπιο ”Lemon pie” Mousseline ginger, κρέμα λεμόνι, μπισκότο αμύγδαλο, παγωτό τόνκα-πιπέρι σε συνδυασμό με Gancia Moscato Rose.

Μια μικρή έκπληξη περίμενε όλες τις γυναίκες κατά την διάρκεια του γεύματος. Ο αγαπητός chef του εστιατορίου Λευτέρης Λαζάρου, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δε βρισκόταν στο Varoulko, αλλά δε παρέλειψε να χαιρετίσει με μια live σύνδεση όλες τις όμορφες παρουσίες που γέμισαν το εστιατόριο του.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις ξεχωριστές Γυναίκες, να συνεχίσετε να μας εμπνέετε και να δημιουργείτε!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!

#dideemagazine #frezydermforyou #gancia #drinkbeauty

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR