Quantcast

Η Harley Davidson αποκαλύπτει τα νέα ηλεκτρικά της ποδήλατα

Μετά την κυκλοφορία εικόνων της επερχόμενης μοτοσυκλέτας LimeWire τον περασμένο Νοέμβριο, η Harley Davidson αποκάλυψε στις αρχές του έτους την τιμή της, που ανέρχεται στις 30.000 δολάρια. Αν και η επίσημη κυκλοφορία στην αγορά θα γίνει μετά το Φθινόπωρο του 2019, ο Αμερικανός κατασκευαστής παρουσίασε πρόσφατα δύο νέα προϊόντα, θέλοντας να ενισχύσει την παρουσία του στο χώρο των ηλεκτρικών μοντέλων.

Η Harley Davidson παρουσίασε για πρώτη φορά τα νέα μοντέλα της στο X Games Aspen, που έλαβε χώρα 24-27 Ιανουαρίου.

Ενώ το ένα μοντέλο θυμίζει σχεδιαστικά ένα σκούτερ, το άλλο παραπέμπει περισσότερο σε ένα ποδήλατο δρόμου. Τα δύο μοντέλα πρεσβεύουν τη φιλοσοφία της εταιρείας για εξειδίκευση στην δίτροχη εμπειρία του αγοραστή και τον απόλυτο συνδυασμό σχεδιασμού και τεχνολογίας.

Με αυτές τις εκδόσεις η εταιρεία στοχεύει να προσφέρει ένα εκσυγχρονισμένο όχημα που δεν θα απαιτεί άδεια μοτοσυκλέτας και ως εκ τούτου να ανοίξει η αγορά σε ένα ευρύτερο κοινό.

Το ελαφρύ πλαίσιο στα ποδήλατα έχει ως στόχο να προσφέρει βελτιωμένη ευελιξία και ευκολία χρήσης σε όλη την εμπειρία οδήγησης. Οι ηλεκτρικοί κινητήρες παρέχουν άμεση επιτάχυνση ενώ η αφαιρούμενη μπαταρία επιτρέπει την εύκολη φόρτιση. Η εταιρεία υπογραμμίζει ότι η στρατηγική πίσω από τα δύο νέα σχέδια είναι “να αναπτυχθεί ή νέα γενιά των αναβατών Harley Davidson σε παγκόσμιο επίπεδο και αποτελεί βασική συνιστώσα του οράματος της εταιρείας για το μέλλον της αστικής μετακίνησης”.

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR