Quantcast

Η pop-up trattoria στην Taverna του Bios ξεκινά να υποδέχεται το αθηναϊκό κοινό

Οι σεφ Μάγκυ Ταμπακάκη και Γωγώ Δελογιάννη παρουσιάζουν την Ταβέρνα αλά ιταλικά!

Η Μάγκυ Ταμπακάκη και η Γωγώ Δελογιάννη συμπράττουν στην κουζίνα του Bios.Πειραιώς 84 για δεύτερη φορά και μαγειρεύουν καθημερινά ιταλικά πιάτα με τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Ξεκινώντας την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, ιδανική ημερομηνία για να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο από την Ιταλία με αγάπη.

Μετά την αγάπη που μας δείξατε το πρώτο Σαββατοκύριακο  που η Ταβέρνα μεταμορφώθηκε σε τρατορία, η Μάγκυ και η Γωγώ παρουσιάζουν ένα λαχταριστό μενού ιταλικής ταβέρνας (τρατορία) που θα μπορείτε να ανακαλύψετε στο Bios.Πειραιώς 84 για έναν ολόκληρο μήνα. Στα συν και η ιταλική εκδοχή του μπραντς μενού!

Η ιταλική καταγωγή της Μάγκυς και η αγάπη της Γωγώς για τις γνήσιες πρώτες ύλες, οδήγησαν σε ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού για την Ταβέρνα, βασισμένο στην ιταλική παράδοση και στην φιλοσοφία της Ταβέρνας που εξερευνά τις αυθεντικές πρώτες ύλες. Παραδοσιακά ιταλικά πιάτα, φτιαγμένα με ταπεινά υλικά, πλούσια όμως σε γεύση και θρεπτική αξία. Ένα μενού για να γνωρίσουμε την απλότητα και το μεγαλείο της καθημερινής ιταλικής κουζίνας.

Μάγκυ Ταμπακάκη

Η Μάγκυ Ταμπακάκη είναι η νικήτρια του Silver Award του φετινού Masterchef, ξεκίνησε να ασχολείται με τη μαγειρική πριν τρία χρόνια, όταν τυχαία ανακάλυψε ότι αυτή είναι η μεγάλη της αγάπη. Η Ιταλία την έκανε να αγαπήσει τη μαγειρική, σπούδασε στη Ρώμη στην Academia Italiana Chef το 2017,και έκανε την πρακτική της στο εστιατόριο Essenza, το οποίο περιλαμβάνει ο οδηγός Michelin, και το οποίο σύμφωνα με την ίδια, επηρέασε πολύ τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κουζίνα. Έτσι από διπλωμάτης, πλέον είναι σεφ, ενώ πριν μερικούς μήνες, ήταν κριτής στην κριτική επιτροπή του Masterchef Junior.

Γωγώ Δελογιάννη

Η Γωγώ παράτησε την άσκηση της δικηγορίας για να κάνει τη δουλειά που την κάνει ευτυχισμένη. Μέσα από την αγάπη της για την ελληνική κουλτούρα και τις γαστρονομικές παραδόσεις, δοκιμάζει τα όρια συνάντησης της εντοπιότητας με τη σύγχρονη διεθνή κουζίνα.

Ώρες Λειτουργίας

Τετάρτη – Παρασκευή: 19.00 – 01.00
Σάββατο – Κυριακή: 13.00 – 01.00

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2103425335
Διεύθυνση: Σαλαμίνος 13 & Πειραιώς 84 (στον πρώτο όροφο), Αθήνα

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR