Quantcast

Το εικονικό Aztrek της Reebok κρύβει όλη τη μαγεία των 90s

Εκεί που πίστευες ότι η αναβίωση των 90ς το έχει τερματίσει, η Reebok παρουσιάζει δύο νέους συνδυασμούς χρωμάτων Aztrek μετά την πρώτη επανέκδοση τον Ιούλιο του 2018.

Και ναι, δεν είναι ένα απλό comeback, είναι μια ιστορία που ξεκινάει να γράφεται και να μας θυμίζει τη μοναδικότητα της δεκαετίας των 90s.

Μέσα σε όλη αυτή την μαγική παράνοια που έκρυβε η ξεχωριστή δεκαετία των 90s, τη βιασύνη να τα ζήσουμε όλα και να πιούμε το μαγικό “νέκταρ” στα πιο προχωρημένα bar της πόλης, τις μόδες, τις μουσικές και τις τάσεις που διαδέχονταν η μία την άλλη, αυτό που έμενε ίδιο ήταν το πάθος και επιθυμία για το ανατρεπτικό, αυτό που σε έκανε να πιστεύεις πως μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο όλο.

Η Reebok, βουτά για ακόμη μια φορά στα βαθιά νερά των εμβληματικών Aztrek και μας θυμίζει πως η ζωηρή μόδα των 90s, αυτή που περπατούσε στους δρόμους της πόλης και τραβούσε τα βλέμματα, επανέρχεται με το εικονικό μοντέλο της εταιρείας, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο τους συνδυασμούς CRUSHED COBALT/SOLAR YELLOW και PINK FUSION/URBAN VIOLET. Ναι, αυτά τα sneakers σε προκαλούν -όσο αστείο και αν σου φανεί- να σκύψεις το κεφάλι και να τους μιλήσεις και στη συνέχεια να ανακαλύψεις φορώντας τα, τις πιο ανατρεπτικές εκδοχές σου.

Τα Aztrek σχεδιάστηκαν για πρώτη φορά το 1993 από τον θρυλικό designer Christian Tresser, και χαρακτήρισαν μια ολόκληρη δεκαετία με την τεχνολογία φτέρνας Hexalite και την ενδιάμεση σόλα EVA που εξασφάλιζαν εξαιρετική άνεση και απορρόφηση κραδασμών. Ο Tresser εκείνη την εποχή έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο, κι έτσι προσέγγισε την καινοτομία από μια διαφορετική σκοπιά.

“Δεν είχα μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή παπουτσιών και πιστεύω ότι είναι όμορφο να μην περιορίζεσαι από συγκεκριμένα όρια. Μερικές φορές αυτή η προσέγγιση δίνει και μια φρεσκάδα στα πράγματα. Είναι πραγματικά ωραίο να μπαίνει κάποιος σε μια δουλειά και να μην εγκλωβίζεται στους παραδοσιακούς περιορισμούς”.

Αυτή είναι η στάση που χαρακτηρίζει τα Aztrek και πυροδοτεί το πάθος και την ανατρεπτικότητα εκείνης της δεκαετίας. Συνδυάζοντας την τεχνολογία με την υφή, τα Aztrek αντέχουν στον χρόνο χάρη στις πρωτότυπες λεπτομέρειές τους, όπως τα δικτυωτά μικρο-σουέτ τμήματα και η κινητική ενδιάμεση σόλα που παίρνει το σχήμα του ποδιού. Δεν είναι περίεργο που όσο αλλάζουν κάποια πράγματα, τόσο παραμένουν τα ίδια;

Ζήσε ξανά ή για πρώτη φορά τα συναισθήματα ελευθερίας και ανατροπής, σκέψου πως μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο, βγάλε από το μυαλό σου οτιδήποτε ρεαλιστικό, τόλμησε όσα θέλεις και ζήσε την πόλη σου φορώντας τα ολοκαίνουρια Aztrek της Reebok.

είναι διαθέσιμα στο www.reebok.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα.

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR