Quantcast

Η Cartier γιορτάζει την εξέλιξή της φέρνοντας ξανά στην αγορά συλλεκτικά κομμάτια

Θέλοντας να γιορτάσει την εξέλιξη των ρολογιών με την πάροδο του χρόνου, ο οίκος Cartier παρουσίασε ανανεωμένες εκδοχές κάποιον κλασικών μοντέλων του, στα πλαίσια του Διεθνούς Σαλονιού Υψηλής Ωρολογοποιίας της Γενεύης.  

Το θρυλικό Santo’s Dumont πρωτοεμφανίστηκε το 1904, πλέον παρουσιάστηκε σε χαμηλότερη τιμή, απλούστερο, διατηρώντας όλα τα στοιχεία της ιστορικής του κληρονομιάς. Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και συνδυασμούς μετάλλων. Στην συλλογή Santos, προστέθηκε ένας χρονογράφος, με εξαιρετικής ποιότητας κατασκευή και τεχνικές λεπτομέρειες πέραν προσδοκιών.

Δύο παλιά μοντέλα της συλλογής Libre, παρουσιάστηκαν επίσης από τον οίκο, συνδυάζοντας την ωρολογοποιία με το κόσμημα. Ρουμπίνια και διαμάντια συνδυάζονται σε αυτή τη σειρά, που φημίζεται για την δημιουργική της ερμηνεία στην τέχνη της ωρολογοποιίας.

Την επανεμφάνιση του έκανε και το μοντέλο panthère, σε μίνι εκδοχή και σε μορφή χειροπέδας. Διατίθεται σε διαφορετικές εκδοχές από πολύτιμα μέταλλα, μαύρο βερνίκι και διαμαντένιες λεπτομέρειες.

Στόχος του οίκου ήταν να αναδείξει τη διαχρονικότητα των μοντέλων της και το πως τα ίδια μπορούν να επανεμφανιστούν στον χρόνο.

Source DesignBoom

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR