Το υπέροχο cast της πρώτης καμπάνιας της Burberry με οδηγό τον Riccardo Tisci

O Riccardo Tisci, αποφασισμένος να ανανεώσει πλήρως τον οίκο Burberry, από τη θέση του creative director που έχει αναλάβει, δημιουργεί συνεχώς νέες συνεργασίες και μοναδικές εκπλήξεις που εντυπωσιάζουν τον κόσμο της μόδας και καταφέρνουν τελικά να δώσουν μια νέα αισθητική στον κλασικό οίκο μόδας.

Την πρώτη του συλλογή για το οίκο Burberry την είδαμε το Σεπτέμβριο στην εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο και τώρα έφτασε η ώρα για την πρώτη ad campaign του brand υπό την επίβλεψη του.

Ο πολυτάλαντος Tisci ανανεώνει την εικόνα της πολυτελούς ετικέτας συγκεντρώνοντας ένα μοναδικό cast από φωτογράφους και μοντέλα για τη νέα παραγωγή.

Tην summer campaign φωτογράφισαν έξι διαφορετικοί φωτογράφοι. Ο Nick Knight, Danko Steiner, Hugo Comte, o Colin Dodgson, ο Peter Langer, και ο Letty Schmiterlow όπου δημιούργησαν με τις εικόνες τους αλλά και την προσωπική τους ματιά, αυτό που είχε σκεφτεί ο Tisci.

Tο cast περιλαμβάνει top models όπως: Stella Tennant, Natalia Vodianova, Irina Shayk, Anok Yai που φωτογραφήθηκαν για το νέο αυτό concept.

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
NIGO x Virgil Abloh: Η πολυαναμενόμενη συνεργασία του οίκου Louis Vuitton