Μάλτα: Ένα νέο κτίριo που θα ενώνεται με τη φύση δημιούργησε ο Sv. Andreev

Σε συνεργασία με την Elena Britanishskaya, ο αρχιτέκτονας Svetozar Andreev, προτείνει τη δημιουργία ενός μεταλλικού οικοδομήματος, ως αντικατάσταση του φυσικού βράχου που κατέρρευσε λόγω μιας καταιγίδας, τον Μάρτιο του 2017. Το Tieqa Zerqa, ευρέως γνωστό ως Azure Window, ήταν σύμβολο της Μάλτας, μέχρι που καταστράφηκε ολοσχερώς.

“The heart of Malta” είναι ο τίτλος του έργου που αποσκοπεί στη δημιουργία ενός νέου ορόσημου. Ένας μεταλλικός όγκος από καθρέφτη, στο ίδιο σχήμα και μέγεθος με τον πρωτότυπο βράχο, που θα ενώνεται αρμονικά με το φυσικό τοπίο. Στο εσωτερικό του νέου οικοδομήματος έχει σχεδιαστεί ένας χώρος 5.000τ.μ, κατανεμημένος σε πέντε σπειροειδή επίπεδα, όπου εκεί θα προβάλλεται με ειδικά εφέ, όλη η ιστορία της Μάλτας. Το υπέροχο νέο έργο θα συμβολίζει την ένωση του σύγχρονου σχεδιασμού με το μεγαλείο της φύσης και θα φιλοξενεί καινοτόμες δράσεις και μοναδικές ενέργειες.

  1. […] Σήμερα, το στούντιο mizzi ανακοίνωσε το νέο πλάνο για την ανανεωμένη επιστροφή τους! Το βραβευμένο στούντιο σχεδιασμό Mizzi, αποκαλύπτει μια εικόνα των λεωφορείων γεμάτη καινοτομία, καθώς πρόκειται να επανακυκλοφορήσουν αυτή τη φορά ως ηλεκτροκίνητα. Τα νέα λεωφορεία που θα φέρουν τον ρετρό σχεδιασμό του τότε, θα είναι πλέον εντελώς φιλικά στο περιβάλλον και θα μπορούν και πάλι να γίνουν ένα αξιοζήλευτο σύμβολο της Μάλτας. […]

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE