Quantcast
12

Best of the Best! Τα 12 ξενοδοχεία που ξεχωρίσαμε το 2018

Η αξεπέραστη αισθητική, οι μοναδικές υπηρεσίες και ο ασυναγώνιστος σχεδιασμός των 12 καλύτερων ξενοδοχείων που ξεχωρίσαμε τη χρονιά που πέρασε. 

Το μπουτίκ hotel “Little Albion” στην Αυστραλία, που μοιάζει με ένα art deco στολίδι

Το Little Albion Guest House είναι ένα νέο boutique ξενοδοχείο στο Surrey Hills στην Αυστραλία, που σχεδιάστηκε από την Cressida Kennedy της Space Control Design σε συνεργασία με την Connie Alessi. Η ομάδα σχεδιασμού μεταμόρφωσε το ιστορικό κτίριο της δεκαετίας του 1900 σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο 35 δωματίων που αντικατοπτρίζει την αισθητική του Σίδνεϊ από τη δεκαετία του 1920 μέχρι και το 1970.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Olea Hotel: Ο παράδεισος που βρέχεται από τα νερά του Ιονίου

Περιτριγυρισμένο από ελαιόδεντρα, καταπράσινους λόφους και τα νερά του Ιονίου, το Olea Hotel αναδεικνύει το ελληνικό τοπίο εντυπωσιακά. Το θέρετρο της Ζακύνθου βρίσκεται στη μέση μιας πισίνας που μοιάζει με μαγική λίμνη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Το καλλιτέχνημα του Αιγαίου που σκαρφαλώνει σε βράχο της Σαντορίνης

Το Oia Castle Boutique Hotel & Suites στην Οία της Σαντορίνης απευθύνεται στους πιο ρομαντικούς! Το σκαρφαλωμένο στο βράχο ξενοδοχείο καταφέρνει και απογειώνει το διάσημο ηλιοβασίλεμα του ελληνικού νησιού, ενώ ταυτόχρονα χαρακτηρίζεται ως ένα από τα καλύτερα ελληνικά μπουτίκ hotel.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Buhelwirt: Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο σε μια καταπράσινη βουνοπλαγιά της Ιταλίας

Πρόσφατα ανακαινισμένο από το αρχιτεκτονικό γραφείο Pedevilla, το Buhelwirt διαθέτει πλέον είκοσι δωμάτια και σουίτες, όπως και χώρους χαλάρωσης με σάουνα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Σαντορίνη: Το σοφιστικέ θέρετρο με το όνομα Istoria Hotel

Με θέα στα νερά του Αιγαίου, το Istoria Hotel εντυπωσιάζει με το μαγικό σχεδιασμό του και τη μοναδική ατμόσφαιρα που κρύβουν οι εσωτερικοί του χώροι. Το “κόσμημα” της Σαντορίνης απέχει λίγα μόλις βήματα από την παραλία του Περιβόλου και διαθέτει δωμάτια με king size κρεβάτι, μίνι μπαρ, σαλόνι, ενώ ορισμένα διαθέτουν ιδιωτικό τζακούζι ή πισίνα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Χαβανέζικη φιλοξενία και νέον φωτισμοί στο Shoreline Hotel Waikiki της Χονολουλού

Το γραφείο BHDM Design δημιούργησε το ολοκαίνουργιο Shoreline Hotel Waikiki στη Χονολουλού, που επηρεάζεται από τη χαβανέζικη αισθητική. Μια έκρηξη από νέον φωτισμούς και μπόλικη φύση στο boutique ξενοδοχείο, δημιουργούν μια ξεχωριστή ταυτότητα και επαναπροσδιορίζουν κάθε κλισέ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Το πεντάστερο Casa Fantini Lake Time στη μαγική λίμνη Orta της Ιταλίας

Η ιδιοκτησία αποτελείται από εννέα πολυτελή δωμάτια και δύο σουίτες με ασύγκριτη θέα στη λίμνη, ενώ το εσωτερικό τους είναι διαμορφωμένο ώστε να προσφέρει μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα στους επισκέπτες με σκοπό να νιώθουν σαν στο σπίτι τους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

λίμνη


Kumaon Hotel: Το ξενοδοχείο των Ιμαλαΐων με την απίστευτη θέα

Αποτελώντας μια ήρεμη και γαλήνια απόδραση γύρω από βουνά, κοιλάδες και λίμνες, το Kumaon Hotel ενσωματώνεται απόλυτα στο φυσικό τοπίο από το οποίο περιστοιχίζεται, ενώ αποτελεί φόρο τιμής στα τοπικά υλικά, την παράδοση και τον πολιτισμό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Πορτογαλία: Το boutique hotel που στεγάζεται σε παλάτι του 18ου αιώνα

Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα παλάτι του 18ου αιώνα που έχει ανακαινιστεί πλήρως, ενώ ταυτόχρονα έχει κρατήσει σημαντικές αναφορές από το ιστορικό παρελθόν του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Rio de Janeiro: Άπλετη πολυτέλεια και στιγμές χαλάρωσης στο Emiliano Hotel

Το μοντέρνο Emiliano Hotel στο Rio de Janeiro, σχεδιασμένο από τους Chad Oppenheim και Arthur Casas, χαρακτηρίζεται από πολυτέλεια, μοναδικές υπηρεσίες και από την ιδιαίτερη πρόσοψή του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Αέρας σύγχρονης αισθητικής στο ξενοδοχείο St. George του Ελσίνκι

Χτισμένο στο πάρκο της παλαιάς εκκλησίας του Ελσίνκι, το ξενοδοχείο St. George δίνει αέρα σύγχρονης αισθητικής στην ιστορική γειτονιά της Φινλανδίας. Με vintage στοιχεία που διατηρούνται από τη δεκαετία του 1840, το εσωτερικό πλέον του ξενοδοχείου αποτελείται από 153 δωμάτια και σουίτες με έμπνευση από το σκανδιναβικό design.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Ένα ξενοδοχείο στη Νέα Ορλεάνη στεγάζεται σε μια αποθήκη του 1854

Στη Νέα Ορλεάνη, το The Old No. 77 Hotel στεγάζεται σε μια αποθήκη του 1854 και καταφέρνει να παραμένει μέχρι και σήμερα, αυθεντικό και πιστό στην ιστορία του, διατηρώντας  διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως τους τούβλινους τοίχους και τα δάπεδα από ξύλο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR