Η κατοικία της βρετανικής εξοχής με τους μοναδικούς χώρους χαλάρωσης

Το BLDG ολοκλήρωσε πρόσφατα την ανακαίνιση ενός σπιτιού που βρίσκεται στην βρετανική εξοχή, με άπλετη και μαγευτική θέα. Η ανακαίνιση του υπάρχοντος σπιτιού του 1970 περιελάμβανε την προσθήκη και την αλλαγή της θέσης πολλών παραθύρων, έτσι ώστε το σπίτι να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο φυσικό φως στο εσωτερικό.

Ο Nathan Buhler, ιδρυτής του Workshop BLDG, συνεργάστηκε με την εταιρεία Adrianne Bailie Design, για να ολοκληρώσει το εσωτερικό του σπιτιού. Στο καθιστικό δεσπόζουν μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν άπλετη θέα προς τη λίμνη της περιοχής.

Στον εξωτερικό χώρο έχει δημιουργηθεί ένας όμορφος κήπος με σαγηνευτική θέα σε όλη την λίμνη, ενώ παράλληλα κυριαρχεί ο μινιμαλισμός. Η πισίνα, η εξωτερική πολύχρωμη τραπεζαρία και το άνετο καθιστικό προσφέρουν μια μοναδική εικόνα στο εξωτερικό περιβάλλον της κατοικίας και ταυτόχρονα τις ωραιότερες στιγμές χαλάρωσης.

Πηγή: contemporist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE