Quantcast

Βραδιές με Όπερα στο Winter Garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία

OPERA NIGHTS AT THE WINTER GARDEN

Μέσα σε κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, το Winter Garden City Lounge υποδέχεται τους κομψούς ήχους της Όπερας και καλωσορίζει μερικά από τα πιο διάσημα ρεπερτόρια της, κάθε Πέμπτη από 8 Νοεμβρίου μέχρι 27 Δεκεμβρίου 2018.

Απόλυτα εναρμονισμένες με την κλασική αίσθηση του ιστορικού Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και με το μαγευτικό περιβάλλον του lounge του, οι «Βραδιές Όπερας στο Winter Garden» ξεκινούν με ένα ντουέτο αποτελούμενο από μία σοπράνο κι έναν τενόρο.

Ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου, ο Νοέμβριος, είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις διάσημες άριες που είχε μοναδικά ερμηνεύσει η Μαρία Κάλλας, ενώ ο Δεκέμβριος υποδέχεται τον χειμώνα μέσα απο κομψά ακούσματα και εορταστικούς χριστουγεννιάτικους ήχους.

Αφεθείτε στο όμορφο και πολυτελές σκηνικό του Winter Garden και συνοδεύστε τη δική σας βραδιά Όπερας με τη σαμπάνια ή με το cocktail της επιλογής σας, μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο μενού, που δημιουργήθηκε για να συνοδεύσει τις ιδιαίτερες βραδιές.

Οι Πέμπτες φορούν τα καλά τους και υπό τους ήχους της Όπερας σας καλωσορίζουν στο πιο κομψό και μαγευτικό σημείο της πόλης, το Winter Garden City Lounge.

 

«OPERA NIGHTS AT THE WINTER GARDEN»
WINTER GARDEN CITY LOUNGE | HOTEL GRANDE BRETAGNE, ATHENS
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ | 20.00-23.00
ΑΠΟ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
grandebretagne.gr | gbrestaurants.gr

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 3330 000.

More Stories
erik bratsberg persona restaurant stockholm dezeen 2364 col hero 1704x958
Persona Restaurant: Φυσικά υλικά και γλυπτικές φόρμες δια χειρός Erik Bratsberg
DIDÉE.GR