Quantcast
Matsuhisa Athens

Matsuhisa Athens: Τρία μοναδικά ταξίδια γεύσης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Αυτόν τον Νοέμβριο, οι fusion γεύσεις συναντούν τις πιο εκλεκτές ποικιλίες κρασιών, στα Wine & Omakase Sensation events που πραγματοποιούνται έως το τέλος του μήνα, με την υπογραφή του Matsuhisa Athens.

Οι λάτρεις του βραβευμένου εστιατορίου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν σε κάθε event ξεχωριστά OMAKASE menu πέντε πιάτων, καθένα από τα οποία θα συνοδεύεται από εξαιρετικές ποικιλίες κρασιών, σε συνεργασία με αναγνωρισμένους τοπικούς και διεθνείς οινοπαραγωγούς.

Το πρώτο Wine & Omakase Sensation event πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, με το special OMAKASE menu που ετοίμασε η ομάδα του Matsuhisa Athens να συνδυάζεται ιδανικά με τις προτάσεις ελληνικών κρασιών του Οινοποιείου Αργυρίου.

Το απολαυστικό ταξίδι υψηλής γαστρονομίας συνεχίζεται την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, με άρωμα Βουργουνδίας. Το special OMAKASE menu της βραδιάς συνοδεύουν ποικιλίες γαλλικών κρασιών -φημίζονται για τη σύνθετη και απρόσμενη γεύση τους-που έχουν προσεχτικά επιλεγεί από την εξειδικευμένη ομάδα της Trinity Wines.

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, το Οινοποιείο Καραμήτρου, ένα από τα πιο σύγχρονα οινοποιεία της χώρας, προσδίδει μια ελληνική νότα στο OMAKASE menu της βραδιάς, επιλέγοντας κρασιά που ξεχωρίζουν για τη ζωηρή γεύση και την πρωτότυπη ονομασία τους.

Τρεις ιδιαίτερες βραδιές, τρία μοναδικά OMAKASE menu και μερικά από τα πιο εκλεκτά κρασιά, συνθέτουν ένα αξέχαστο γαστρονομικό σκηνικό, στο Matsuhisa Athens, το πιο γοητευτικό σημείο της πόλης με απαράμιλλη θέα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

* Για τις δύο επόμενες  βραδιές, ισχύει η τιμή των 75€ κατ’ άτομο για τις 15 Νοεμβρίου και 65€ κατ’ άτομο για τις 29 Νοεμβρίου.


Matsuhisa Athens, Astir, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 896 0510

More Stories
Vipp Cold Hawaii 15 (1)
Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας
DIDÉE.GR