Valley of the Moon: Ένα ξύλινο καταφύγιο για οικογένειες μέσα στη φύση

Πάνω σε μια δασώδη πλαγιά, το retreat Valley of the Moon αποτελεί έναν καλοκαιρινό προορισμό στην πόλη Sonoma.

Η κατασκευή του έχει γίνει από συνδυασμό σκυροδέματος και ξύλου, αλλά και από μια σειρά όγκων. Έτσι λοιπόν σχηματίζει ένα “U” με τις δομές του και στο κέντρο μια βεράντα με θέα στο δάσος. Η πλατφόρμα εκτείνεται, δημιουργώντας μια πισίνα υπερχείλισης και ένα spa με θέα στην κοιλάδα.

Εσωτερικά, οι χώροι περικλείουν την εξωτερική βεράντα, ενώ δημιουργείται μινιμαλιστική ατμόσφαιρα από τους λευκούς τοίχους και τη σύγχρονη επίπλωση. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται και τα κρεβάτια με τον ξεχωριστό σχεδιασμό τους, όπως επίσης και οι κουκέτες που μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερους επισκέπτες ή παιδιά.

Φωτογραφίες: Butler Armsden Architecture

  1. […] μπροστινή τούβλινη πρόσοψη της ανανεωμένης κατοικίας αποκαταστάθηκε και ουσιαστικά αφέθηκε σχεδόν άθικτη. […]

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE