Quantcast

H Wrangler ανεβάζει τον πήχη με τη συλλογή Spring/Summer 2019

Με έναν μεγάλο σεβασμό στην επιβλητική Americana, η Wrangler ανεβάζει τον πήχη ως ένα iconic all-American brand με τη συλλογή Spring/Summer 2019 Preview. Μια συλλογή που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο και στην οποία η Wrangler συνδυάζει ένα απαλό ρομαντικό πρωτοποριακό Δυτικό spirit με τη δυναμική sport-retro αισθητική η οποία έχει επηρεάσει πρόσφατες συλλογές. Τα κομμάτια συνδέονται με μια πλούσια παλέτα από σκοτεινές, moodier και επαναστατικές αποχρώσεις που δημιουργούν ένα look ταυτόχρονα νοσταλγικό και φρέσκο.

Το έντονο λαχούρι κάνει την εμφάνισή του στα prints, το οποίο το συναντάμε σε παραδοσιακές μπαντάνες των cowboys και επαναφέρει το υπέρτατο boho στυλ των Αμερικάνικων rock and roll 60’s. Αποχρώσεις του μαύρου – κορεσμένες και ξεθωριασμένες- χαρακτηρίζουν τη συλλογή, που αναβαθμίζεται με νοσταλγικές tobacco αποχρώσεις και κερασί νότες. H εμπνευσμένη από τη retro sport αισθητική συλλογή της Wrangler, έχει ένα παρόμοιο διακριτικό feel, όπου βλέπουμε με το χαρακτηριστικό και αναγνωρίσιμο μοτίβο του ουράνιου τόξου, επαναπροσδιορισμένο σε πλούσιες αποχρώσεις του πράσινου, μωβ, ροζ και καφέ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ: Η Wrangler εισάγει το πράσινο denim που ξεθωριάζει με το χρόνο και μεταβάλλεται σε ένα αχνό μπλε. Τα τζιν δέχονται σκούρα πλυσίματα και κόβονται σε πολυτελές μαλακό denim στα ήδη εδραιωμένα fits της Wrangler, το slim Larston και το straight leg Greensboro, μαζί με το Slider cut – μια παραλλαγή του skinny, σε ίσια γραμμή από τη μέση του ποδιού. Το λαχούρι χρησιμοποιείται ως επαναληπτικό print στα Western πουκάμισα της Wrangler ή προσθέτει παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες στο λογότυπο της Wrangler. Το μαύρο και το tobacco γίνονται τα χρώματα κλειδιά σε ringer tees, καρό πουκάμισα, φούτερ με το έντονο logo και σε vintage γραφικά, καθώς και στις έντονες ραφές που διακρίνονται στο μαύρο denim. Η παλέτα ολοκληρώνεται με αποχρώσεις του σκούρου πράσινου και έντονου κόκκινου για τα retro sport κομμάτια και τα western πουκάμισα.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, τα jeans δημιουργούνται χρησιμοποιώντας την καινοτόμα τεχνολογία της Body Bespoke – η οποία κατασκευάζει ξεχωριστά το κάθε μέγεθος για να πετύχει το πιο κολακευτικό fit – στα skinny cuts, με επιλογή για high waist καθώς και στο straight leg retro στυλ. Το λαχούρι – συναντάται στη συλλογή σε αποχρώσεις του ροζ, του καφέ και του μπλε – χρησιμοποιείται σαν ένα δυναμικό και διακοσμητικό print στα denim jeans και jackets. Ένας ιριδίζον τόνος του ασημί είναι το highlight στο retro, αθλητικού στυλ puffer jacket και το logo φούτερ, ενώ τα μπλουζάκια και τα φούτερ χρωματίζονται με τις χειμερινές αποχρώσεις της παλέτας του ουράνιου τόξου της Wrangler. Τόνοι του πράσινου και του ροζ χρησιμοποιούνται στα retro western πουκάμισα καθώς και στο flannel φόρεμα.

Το vintage μπλε denim αποκτά ασημί λεπτομέρειες με studs σε φούστες με 80ς ύφος, jeans και jackets. Η τάση αυτής της εποχής επηρεάζει ακόμη το μαύρο κοτλέ western φόρεμα και jacket – και τα δυο με παιχνιδιάρικα μανίκια και στενή μέση – αλλά και τα retro fit ψηλόμεσα jeans.

Η συλλογή αναδεικνύει τα trends για το western style, το retro sport και την αναβίωση των 80s, όλα ενωμένα με μία επιβλητική παλέτα και μια φρέσκια ματιά  στην vintage Americana.

More Stories
https hypebeast.com image 2024 03 loewe crafted world fashion retrospective shanghai exhibition centre 2 (1)
Crafted World: Μια έκθεση αφιερωμένη στην πλούσια κληρονομιά της LOEWE
DIDÉE.GR