χωριό

Το παραδοσιακό θέρετρο στην αγγλική ύπαιθρο που θυμίζει ιδιωτικό χωριό

Tο Thyme Country House Hotel είναι ένα μαγικό θέρετρο που θυμίζει ένα ιδιωτικό χωριό. Με τα 17 ανακαινισμένα κτίρια του 17ου αιώνα, τα οποία λειτουργούν ως βασικοί χώροι και δωμάτια, το παραδοσιακό δημιούργημα εντυπωσιάζει.

Το κάθε δωμάτιο έχει τον δικό του χαρακτήρα και τη δική του αισθητική, με μοναδικά έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Για την απόλυτη εμπειρία των επισκεπτών, υπάρχουν δύο ανεξάρτητες εξοχικές κατοικίες με πολυτελείς ανέσεις.

Οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν τις μέρες τους στο σπα κάνοντας θεραπείες με βότανα ή απολαμβάνοντας τη εντυπωσιακή πισίνα. Ταυτόχρονα, στο Thyme Country House Hotel παραδίδονται μαθήματα μαγειρικής για όσους θέλουν να εκπαιδεύσουν το ταλέντο τους στην κουζίνα. Πλέον, στο μοναδικό θέρετρο λειτουργεί ένα νέο εστιατόριο το οποίο στεγάζεται σε πρώην αχυρώνα και θα διευθύνεται από τον Charlie Hibbert. Το εστιατόριο ένα εξελιγμένο μενού και υπέροχες γεύσεις σε πιάτα που έχουν δημιουργηθεί από προϊόντα το αγρόκτημα του θερέτρου.

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
Τα ωραιότερα ποδήλατα πόλης ακούνε στο όνομα “Veloretti”