Quantcast
συλλογή

Η adidas by Stella McCartney αποκαλύπτει τη νέα συλλογή Fall/Winter 2018

Πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες που ακολουθούν το ένστικτό τους & χαράζουν τη δική τους πορεία.

Η adidas by Stella McCartney εμπνέεται από τη δύναμη της φύσης και αποκαλύπτει τη νέα συλλογή Fall/Winter 2018, με νέα εντυπωσιακά looks που αποπνέουν δυναμισμό και υποστηρίζουν κάθε είδος προπόνησης, σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η νέα συλλογή υπενθυμίζει ότι όλοι, ακόμα και με μικρές κινήσεις, μπορούν να προστατεύσουν τον κόσμο γύρω τους. Πρωταγωνίστρια στη νέα καμπάνια είναι η Ming Xi, παγκοσμίου φήμης supermodel, η οποία ενσαρκώνει τη φιλοσοφία του «LESS IMPACT = MORE POWER» και υπενθυμίζει την αποστολή του brand.

Σχεδιασμένη για να κάνει τη διαφορά, η νέα συλλογή adidas by Stella McCartney FW18 είναι σχεδιασμένη από οικολογικά και καινοτόμα υφάσματα, όπως ανακυκλωμένος πολυεστέρας, Parleys Ocean Plastic®, ECONYL®, νήμα και οργανικό βαμβάκι, ενώ ενσωματώνει κορυφαίες τεχνολογίες, όπως Climaheat και BOOST. Με prints που αντλούν έμπνευση από τη δυναμική και την κομψότητα της φύσης αλλά και από είδη που βρίσκονται υπό εξαφάνιση, η νέα συλλογή ενθαρρύνει κάθε γυναίκα να ανακαλύψει την «άγρια» πλευρά της και να εμπιστευθεί το ένστικτό της, σε κάθε συνθήκη.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η σχεδιάστρια Stella McCartney, «Την προηγούμενη χρονιά, ξεκινήσαμε ένα φιλόδοξο ταξίδι με όχημα την αποστολή μας LESS IMPACT = MORE POWER. Ως brand βρισκόμαστε στην κορυφή του γυναικείου sports performance, γεγονός που καθιστά ευθύνη μας να δίνουμε στις γυναίκες την επιλογή να γίνουν μέρος μιας θετικής αλλαγής, μέσα από βιώσιμες συλλογές και πρακτικές. Ήρθε η ώρα να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο. Να δράσουμε τώρα και να έχουμε θετικό αντίκτυπο σε όλα όσα κάνουμε.»

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας συλλογής, το brand αποκαλύπτει τη συνεργασία του με την Ming Xi, νέα global ambassador της adidas by Stella McCartney. Γεννημένη στην Σαγκάη, η Ming Xi, είναι ένα παγκοσμίου φήμης supermodel, γεμάτη αυτοπεποίθηση, φιλοδοξία και πάθος – τρία χαρακτηριστικά που υπογραμμίζουν την ταυτότητα του brand. Παράλληλα, η Ming Xi, με τη θετική ενέργεια που τη διακατέχει και την αγάπη της για τη φύση, αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες. Με τα outdoor trainings να αποτελούν το φυσικό της στοιχείο, η νέα ambassador του brand στοχεύει να συμβάλλει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και να ωθήσει το γυναικείο adidas community να κάνει το ίδιο.

«Η Ming Xi είναι δυναμική, δημιουργική και αφοσιωμένη στους στόχους της. Δεν φοβάται να χαράξει νέα μονοπάτια και να εξερευνήσει διαφορετικούς δρόμους. Είναι αυτή της η δέσμευση που την κάνει πηγή έμπνευσης και για άλλες γυναίκες στο να χαράξουν τη δική τους πορεία – μια πραγματική adidas by Stella McCartney γυναίκα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Stella McCartney.

Θέλοντας να μοιραστεί τον ενθουσιασμό της για τη νέα αυτή συνεργασία, η Ming Xi σχολιάζει: «Ο τρόπος που η adidas και η Stella McCartney ενώνουν τις δυνάμεις τους είναι ασυναγώνιστος. Η φιλοδοξία του brand να κάνει τη διαφορά και η αφοσίωσή του στη βιωσιμότητα πραγματικά με συναρπάζουν. Φυσικά, η άσκηση είναι σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και νιώθω υπερήφανη που είμαι μέρος αυτού του κεφαλαίου!».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το a.did.as/aSMCFW18 και το www.stellamccartney.com/gr

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή adidas by Stella McCartney σε επιλεγμένα adidas Stores & στο www.adidas.gr.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page adidas GR και στο @adidasgr στο Instagram.

#adidasWomen

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR