Hidden

Ένα γυάλινο καταφύγιο χαλάρωσης σε δασική έκταση της Μαδρίτης

Οι Penelas Architects δημιούργησαν ένα καταφύγιο από γυάλινους τοίχους σ’ ένα δάσος έξω από τη Μαδρίτη. Το τοπικό αρχιτεκτονικό στούντιο σχεδίασε το διώροφο Hidden Pavilion στο δάσος Las Rozas, ιδανικό για διαλογισμό και χαλάρωση. Το πυκνό δάσος και η αγροτική τοποθεσία προστατεύει την ιδιωτική ζωή των ενοίκων, ενώ οι εκτάσεις των υαλοπινάκων μεταξύ της δομής από κόκκινο χάλυβα παρέχουν θέα από κάθε δωμάτιο. Το καταφύγιο είναι πλήρως ενσωματωμένο μέσα στο δάσος και «αγκαλιάζεται» αρμονικά από τη φύση τριγύρω του. Στο μπροστινό μέρος του Hidden Pavilion ξεχωρίζει μια βεράντα, ενώ στο εσωτερικό η σπειροειδής, μεταλλική σκάλα συνδέει τους δύο ορόφους του σπιτιού και οδηγεί στην ταράτσα του κτιρίου.

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
Το Collywood House στο Λος Άντζελες με τη θέα που κόβει την ανάσα