Quantcast
Pet Sematary

Pet Sematary: Το πρώτο trailer του νέου εφιάλτη του Stephen King

Kυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το επερχόμενο φιλμ τρόμου Pet Sematary, το remake του ομώνυμου βιβλίου του Stephen King που εκδόθηκε το 1983 και μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη μία φορά το 1989.

Όταν ο Λούις Κριντ και η οικογένειά του μετακομίζουν σε ένα παλιό σπίτι στην εξοχή του Μέιν, είναι η εικόνα της απόλυτης ευτυχίας: Ο νεαρός γιατρός με την όμορφη σύζυγο, τη χαριτωμένη κόρη, τον αξιαγάπητο γιο -και τώρα, αυτό το υπέροχο σπίτι.

Τα έχουν όλα… ακόμα κι ένα χαδιάρη γάτο. Όμως, μπροστά από το σπίτι, βρίσκεται ο αυτοκινητόδρομος, απ’ όπου περνάνε συχνά μεγάλα φορτηγά -ένας θανάσιμος κίνδυνος. Και από πίσω, εκεί που αρχίζει το δάσος, κρύβεται μια άλλη, ακόμα μεγαλύτερη απειλή…

Είναι ένα ξέφωτο, όπου γενιές και γενιές αθώων παιδιών θάβουν τα πεθαμένα ζωάκια τους. Θα ’πρεπε να αποπνέει απλώς μια γαλήνια μελαγχολία. Αλλά όχι. Σ’ αυτό το ξέφωτο παραμονεύει η φρίκη. Μια φρίκη πιο αποτρόπαια κι από τον ίδιο το θάνατο -κι ακόμα πιο ισχυρή…

Το διάσημο έργο θα αναβιώσει και πάλι μέσα από μία πιο σύγχρονη εξιστόρηση του μύθου, με τους δημιουργούς Starry Eyes, Kevin Kölsch και Dennis Widmyer να σκηνοθετούν.

Το cast συμπληρώνουν επίσης η Amy Seimetz ως η ‘Rachel’, η σύζυγος του πρωταγωνιστή, η Jeté Laurence (Sneaky Pete) ως η κόρη τους, η ‘Ellie’, και τα δίδυμα Hugo και Lucas Lavoie ως ο νεαρός ‘Gage’. Στον ρόλο της ‘Zelda’, της αδερφής της ‘Rachel’ μας συστήνεται η Alyssa Brooke Levine, με τον John Lithgow να ενσαρκώνει τον ‘Jud Crandall’.

Η ταινία αναμένεται τον Απρίλιο του 2019.

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR