Quantcast
Linea Rossa

Prada Linea Rossa: Η πιο signature συλλογή του οίκου Prada επιστρέφει δυναμικά

Με το επίσημο launch να γίνεται το 1997, η Prada Linea Rossa ήταν μια αδιαμφισβήτητα χαρακτηριστική σειρά για τον πολυτελή οίκο. Αποτέλεσε άλλωστε την ώθηση, ώστε να υιοθετήσει η Prada τα προοδευτικά σχέδια. Ήταν βέβαια τα bold αθλητικά ρούχα της δεκαετίας του ’90, που εισήγαγαν πρώτα και δυναμικά στο προσκήνιο αυτό το trend.

Κι επειδή η Prada γνωρίζει καλά πόσο signature ήταν εκείνη η συλλογή, ανακοίνωσε το relaunch της. Μάλιστα, θα γίνει ξεκινώντας από εκεί που είχε μείνει: στην έκφραση της σύγχρονης πολυτέλειας μέσω της διερεύνησης τεχνικών λεπτομερειών και τεχνολογιών κατασκευής.

Αν και δεν μπορούμε ακόμη να ξέρουμε καμία λέξη τι ακριβώς να περιμένουμε από την επιστροφή της Prada Linea Rossa, μια πρώτη γεύση αποκαλύπτει ότι θα περιέχει γυαλιά ηλίου και μονόχρωμα υφάσματα. Κι όλα αυτά με την εικονική κόκκινη ετικέτα Rossa που θα αποτελέσει σημαντικό μέρος του relaunch.

Μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου τα κομμάτια της σειράς Linea Rossa θα έχουν κυκλοφορήσει σε όλα τα επιλεγμένα -και φυσικά περιορισμένα- καταστήματα. Μέχρι τότε, το παρακάτω βίντεο είναι αρκετά αντιπροσωπευτικό της συλλογής, ενώ περισσότερα θα βρείτε στο prada.com.

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR