Quantcast
Νταφόε

Ο Νταφόε μάγεψε το Φεστιβάλ της Βενετίας

Το «At Eternity’s Gate», που αφιερώνεται στο έργο και τη ζωή του Βίνσεντ Βαν Γκογκ και ο χαμαιλέοντας Γουίλεμ Νταφόε, «έδωσαν ρέστα» στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Το νέο φιλμ του Τζούλιαν Σνάμπελ, με τίτλο «At Eternity’s Gate», για το έργο και τη ζωή του Βίνσεντ βαν Γκογκ, μάγεψε όσους είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν στο Φεστιβάλ της Βενετίας, ενώ η ερμηνεία του 63χρονου Γουίλεμ Νταφόε στον πρωταγωνιστικό ρόλο, απέσπασε τα καλύτερα σχόλια.

Με πρωταγωνιστή τον χαμελαίοντα Γουίλεμ Νταφόε, το «At Eternity’s Gate» θα είναι μια επιλογή από τα όσα είδε και δημιούργησε ο Βαν Γκογκ. Δίπλα στον Νταφόε, ο Όσκαρ Άιζακ θα υποδυθεί τον Πολ Γκογκέν ενώ 2 παλιοί συνεργάτες του Σνάμπελ ξαναβρίσκονται μαζί του, οι Ματιέ Αμαλρίκ και Εμανουέλ Σενιέ, πρωταγωνιστές στην ταινία του «Το Σκάφανδρο και η Πεταλούδα» (2007). Το έργο ρίχνει φως στις ιδιαιτερότητες του Βαν Γκογκ την περίοδο που μετακόμισε στη Νότια Γαλλία προς «αναζήτηση καλύτερου φωτός» -όπως έλεγε, για να καταλήξει τελικά έγκλειστος σε ψυχιατρικές κλινικές, καταρρέοντας από τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες του.

»Το βλέμμα της ταινίας είναι ειλικρινές και διεισδυτικό και την ίδια στιγμή, απαράμιλλα ρομαντικό» γράφει το «Variety» για το φιλμ του Τζούλιαν Σνάμπελ «At Eternity’s Gate».

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR