Quantcast
boss

Η Boss επαναφέρει το εικονικό κοστούμι του Michael Jackson

Ο γερμανικός οίκος μόδας Boss, αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλια του Michael Jackson, όπως μόνο εκείνος ξέρει. Αποκάλυψε λοιπόν μια limited edition συλλογή από κοστούμια και μαζί της μια συλλογή από T-shirts.

Με έμπνευση το εικονικό λευκό κοστούμι που φορούσε ο MJ στο εξώφυλλο του “Thriller”, το γερμανικό fashion brand δημιούργησε. Πώς; Μπλέκοντας την αυθεντικότητα εκείνου του ρούχου με στοιχεία του σήμερα. Μία μανσέτα με 3 κουμπιά τύπου 80s και ένα κομψό πέτο κατασκευασμένο από ελαφρύ ύφασμα twill ήταν αρκετά, για να πετύχει αυτό που ήθελε. Το σακάκι έρχεται με μαργαριταρένια κουμπιά, ενώ το παντελόνι φέρει στο μπροστινό του μέρος δύο κομψές πιέτες.

Εκτός όμως από το εικονικό κοστούμι, η συλλογή προσφέρει και βαμβακερά T-shirts με slim fit εφαρμογή και γραφικά. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν τρεις παραλλαγές με artworks του Graham Dolphin, ένα με το πορτραίτο “King of Pop” και ένα με print τη σιλουέτα του Jackson στη πιο χαρακτηριστική χορευτική κίνησή του.

Στα πλαίσια της συλλογής, θα κυκλοφορήσουν μόνο 100 κομμάτια παγκοσμίως. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα στη σελίδα της capsule συλλογής.

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR