Quantcast

Η Kaia Gerber πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της συλλογής Karl Lagerfeld F/W 2018

Για την κεντρική καμπάνια KARL LAGERFELD F/W 2018, ο σχεδιαστής εμπνεύστηκε από ένα από τα μεγαλύτερα πάθη του, την αρχιτεκτονική. Η συλλογή συνδυάζει την δική του ματιά στο σχεδιασμό κτιρίων – όπως φαίνεται στις μινιμαλιστικές γραμμές, τις θηλυκές καμπύλες και τα φουτουριστικά φινιρίσματα – με μία αθλητική και συγχρόνως κομψή αίσθηση σε συνδυασμό με υφάσματα με ιδιαίτερη υφή.

Όπως παραδοσιακά συνηθίζει, ο Karl φωτογράφησε την καμπάνια στο εμβληματικό στούντιό του, στη συνοικία Saint-Germain-de-Prés στο Παρίσι.
Το styling επιμελήθηκε η γαλλίδα συντάκτρια μόδας Carine Roitfeld, ενώ
αγαπημένες φωτογραφίες παρισινής αρχιτεκτονικής του Karl εμφανίζονται στο background.

Η γυναικεία καμπάνια παρουσιάζει το μοντέλο και διεθνή influencer Kaia Gerber, η οποία είναι το πρόσωπο της KARL LAGERFELD για τη σεζόν Fall-Winter 2018.
Η Kaia συνεργάστηκε επίσης στο σχεδιασμό της capsule συλλογής “KARL LAGERFELG X KAIA», η οποία θα λανσαριστεί αυτό το φθινόπωρο με
την δική της ξεχωριστή, εντυπωσιακή καμπάνια.

Για την ανδρική συλλογή, ο Sebastien Jondeau – ο προσωπικός βοηθός του Karl για πάνω από 20 χρόνια – παρουσιάζει τη νέα συλλογή του, “KARL LAGERFELD Curated by Sebastien Jondeau”. Τα σχέδια εκφράζουν την αντίληψή του σχετικά με τα βασικά κομμάτια της σύγχρονης ανδρικής γκαρνταρόμπας, αντανακλώντας ποικίλα στοιχεία της ζωής του, από τις αθλητικές εκδηλώσεις μέχρι επίσημες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR