Τα 7 καλύτερα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στο Παρίσι

Ο μοναδικός σχεδιασμός και η πολυτέλεια χαρακτηρίζουν τα 7 καλύτερα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στο Παρίσι, σύμφωνα με το thespaces.com.

Το επιχρυσωμένο διαμέρισμα του Saint-Germain-des-Prés

Με vintage πινελιές, το εντυπωσιακό αυτό διαμέρισμα γεμάτο με επιχρυσωμένα αντικείμενα, περιμένει τους επισκέπτες του για ενοικίαση στην περιοχή Left Bank στο Παρίσι.

Το διαμέρισμα που κάποτε ήταν εργοστάσιο σοκολάτας

Αυτό το φωτεινό διαμέρισμα στη Left Bank, που κάποτε λειτουργούσε ως εργοστάσιο σοκολάτας, σήμερα μετατρέπεται σε φωτεινό και ευρύχωρο οικοδόμημα με μια εντυπωσιακή τραπεζαρία.

Η καλλιτεχνική σοφίτα στη Βαστίλη

Με τεράστια παράθυρα, η εντυπωσιακή σοφίτα φιλοξενεί μεγάλη συλλογή επίπλων και έργων τέχνης, κάνοντας το διαμέρισμα ιδιαίτερα εντυπωσιακό στη συνολική όψη.

Το διαμέρισμα- παλιό εργοστάσιο του Μόντρεαλ

Λειτουργώντας κάποτε σαν εργοστάσιο, αυτό το διαμέρισμα στο Μόντρεαλ “παντρεύει” το σύγχρονο design με παραδοσιακά στοιχεία και μια πλούσια χρωματική παλέτα.

Η κατοικία Pierre Levée

Με τεράστια παράθυρα, το παρισινό διαμέρισμα κοντά στο Canal St Martin, είναι γεμάτο με σχεδιαστικές πινελιές από όλο τον κόσμο, όπως οι ξύλινες πόρτες του, εμπνευσμένες από την Ινδία.

Ένα διαμέρισμα γεμάτο τέχνη και design

Με μοντέρνα έργα τέχνης που πλαισιώνουν το διαμέρισμα με τις τρεις κρεβατοκάμαρες, γεννιέται ένα ξεχωριστό στυλ που αξίζει κανείς να επισκεφθεί.

Το διαμέρισμα της Le Marais

Σχεδιασμένο με σύγχρονη διακόσμηση και έπιπλα, το διαμέρισμα στη γειτονιά Le Marais του Παρισιού συγκαταλέγεται στη λίστα με τα καλύτερα ενοικιαζόμενα στο Παρίσι, ολοκληρώνοντας το top 7 των εντυπωσιακότερων σπιτιών.

Πηγή: thespaces.com

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
mad paris datejust
Το νέο Mad Paris Rolex Datejust 41