Quantcast
Bios

Το πιο ελληνικό Μπραντς σερβίρεται στην ταράτσα του Bios

H Taverna τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου μας προσφέρει το μπραντς το ελληνικό, το σωστό, στην ταράτσα!

Με βάση πάντα τις αγνές ελληνικές πρώτες ύλες, αυτό το μπραντς, θα μας πάει πίσω στα παιδικά καλοκαίρια και στις γεύσεις που αυτά περιελάμβαναν. Φρέσκα φρούτα, γιαουρτάκι, τηγανίτες, τσουρέκι, αυγουλάκια, αγνό μέλι είναι μόνο μερικές από τις λέξεις-κλειδιά που θα συναντήσουμε στο σπέσιαλ μπραντς μενού της Ταβέρνας.

Από τις 11.00 μέχρι και τις 17.00 κάθε Σαββατοκύριακο!

Taverna at Bios

Η Taverna είναι το νέο pop-up project της γαστρονομικής αναζήτησης του Bios. H Γωγώ Δελογιάννη και το Bios.Home Kitchen δημιουργήσαμε την Taverna at Bios, η οποία θα λειτουργεί όλο το καλοκαίρι!

Ρωτήσαμε τις μαμάδες μας, τους θείους μας, τα ξαδέρφια και τις γιαγιάδες μας, βρήκαμε μερικά από τα πιο γνήσια προϊόντα της ελληνικής υπαίθρου και τα φέρνουμε στην Αθήνα ειδικά γι’ αυτό το καλοκαίρι, ειδικά για την Taverna!

Το μενού παρουσιάζει μερικά από τα πιο κλασικά, ελληνικά πιάτα μαγειρεμένα με τις ανώτερες πρώτες ύλες και με πολλή αγάπη. Κεφτεδάκια, τυράκι, πατατούλες, όλη η απλότητα και το μεγαλείο της ελληνικής κουζίνας με την υπογραφή της Γωγώς Δελογιάννη, θα κάνει αυτό το ελληνικό καλοκαίρι στην πόλη πεντανόστιμο!

Ώρες Λειτουργίας
Τετάρτη – Παρασκευή: 19.00 – 01.00
Σάββατο – Κυριακή: 13.00 – 01.00
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2103425335
Διεύθυνση: Σαλαμίνος 13 &Πειραιώς 84 (στον πρώτο όροφο), Αθήνα

 

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR