Quantcast

Καινοτομία και μινιμαλισμός στην αρχιτεκτονική δομή του Plús Hús

Η δημιουργική ομάδα Minarc, η οποία επικεντρώνεται στον δημιουργικό σχεδιασμό σπιτιών με βασικό στοιχείο τον μινιμαλισμό, δημιούργησε το Plús Hús  με απλό και λειτουργικό οικιακό design, το οποίο αποτελείται από ένα σύνολο μοντέλων.

Η δομή των Accessory Dwelling Units, από τα οποία αποτελείται το Plús Hús, έχει ιδιωτικό χαρακτήρα, ενώ οι αγοραστές μπορούν να αξιοποιήσουν τα μικρά διαμερίσματα για προσωπική χρήση ή να τα νοικιάσουν. Τα εμπνευσμένα από την Ισλανδία, σπίτια είναι συναρμολογούμενα, μειώνοντας το κόστος της μελλοντικής οικίας.

Οι σχεδιαστές της Minarc μεταφέρουν τον μινιμαλισμό στο design των χώρων, ενώ η συνολική δομή στηρίζεται στο πρωτοποριακό υλικό, mnmMod, που παρασκευάζεται από 30% ανακυκλώσιμη ύλη. Κάθε Plús Hús σπίτι χτίζεται στο Λος Άντζελες ενώ το κόστος κάθε δομής ξεκινά από τα $37,000 δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Plús Hús κυκλοφορεί σε τρία μοντέλα: Το Plús Hús Open με τρεις τοίχους και συρόμενη τζαμαρία, το Plús Hús Open+ με ένα επιπρόσθετο μπάνιο και το Plús Hús Full με επιπρόσθετη κουζίνα.

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR