Quantcast

Η νέα «κυκλοθυμική» συλλογή του Raf Simons με έντομα και floral στοιχεία

Ο σχεδιαστής μόδας του οίκου Calvin Klein, Raf Simons παρουσιάζει τη νέα του συλλογή για το Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2018 με τη στιλιστική βοήθεια του fashion editor, Olivier Rizzo, όπως καταγράφεται στον φακό του Willy Vanderperre.

Οι συμβολισμοί στις εικόνες δημιουργούν έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στις floral συνθέσεις και τις κυκλοθυμικές προσωπογραφίες, δημιουργώντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Προκειμένου να αποδοθεί η αίσθηση της φθοράς και της παρακμής, τα πολύχρωμα μπουκέτα λουλουδιών αποδυναμώνονται από μισοξεφλουδισμένα πορτοκάλια, πλαστικές σακούλες, έντομα κι ένα εφεδρικό δολάριο.

Το κλίμα δυσφορίας εξισορροπείται από τα μοντέλα, τα οποία μέσα από τον έντονο φωτισμό και τις κοντινές λήψεις, παρουσιάζουν μοναδικά τον χαρακτήρα της νέας συλλογής, που αποτελείται από κουρελιασμένα πλεκτά μέσα από ενδόμυχες φωτογραφικές λήψεις.

Υπογραμμίζοντας και προωθώντας την αίσθηση της ανησυχίας, τα πολύχρωμα γάντια από λάτεξ δημιουργούν μια βιομηχανική αντίθεση απέναντι στη νέα “αθόρυβη” συλλογή ρούχων, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR