Quantcast

Τα καλύτερα Tiki Cocktails φτιάχνονται από τους bartenders της Μεγάλης Βρεταννίας

Η κουλτούρα των Tiki Cocktails ξεκίνησε στην Αμερική το 1934 και συγκεκριμένα στο Beverly Hills, όταν ο Ernest Raymond Beaumont από τη Λουϊζιάνα, ένας πρώην λαθρέμπορος αλκοόλ κατά τη διάρκεια της ποτοαπαγόρευσης, επιστρέφοντας από ένα ταξίδι του στον Νότιο Ειρηνικό, άνοιξε το «Don the Beatchcomber» bar-restaurant. Εκεί ανέδειξε εξωτικές εικόνες, γεύσεις και εμπειρίες που αποκόμισε από τα ταξίδια του δημιουργώντας μια νέα τάση. Η διακόσμηση, η μουσική, το φαγητό και κυρίως τα γευστικά cocktails με βάση το ρούμι, τα φρούτα και τα μπαχαρικά ταξίδευαν γευστικά τους θαμώνες του σε μέρη εξωτικά.

Εμπνευσμένοι από την παραπάνω ιστορία και την Πολυνησιακή κουλτούρα γενικότερα, οι bartenders του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία θέλησαν να αναβιώσουν την κουλτούρα εκείνης της εποχής μέσα στο αποικιακό περιβάλλον του Alexander’s Cigar Lounge. Ο κήπος που το περιβάλλει έχει πλέον μετατραπεί σε μια τροπική ζούγκλα και στο εξωτερικό bar ετοιμάζονται διαρκώς δροσιστικά Tiki Cocktails.

Θέλοντας να αναδείξουν την πολυπλοκότητα των ρούμι από τις διάφορες περιοχές του Ειρηνικού και της Καραϊβικής, οι bartenders δημιουργούν τα καλύτερα cocktails με εξωτικά φρούτα, μπαχαρικά και εκχυλίσματα, τα σερβίρουν σε επιβλητικά, χρωματιστά ποτήρια με έθνικ χαρακτήρα και τα στολίζουν με εντυπωσιακές γαρνιτούρες από φρέσκα φρούτα και αρωματικά βότανα.

More Stories
DIOR MENS SUMMER 2024 FITTINGS EDITO STILL LIFE BY JACKIE NICKERSON 24 scaled (1)
The Dior Charm Bag: Το νέο έμβλημα της σύγχρονης πολυτέλειας
DIDÉE.GR