Quantcast

Η μπύρα ΜΑΜΟΣ «έπιασε» λιμάνι και στη Θεσσαλονίκη!

Το speakeasy party της ΜΑΜΟΣ στη Θεσσαλονίκη ξεσήκωσε όλη την πόλη.

Μας αρέσει να αναπολούμε είναι η αλήθεια. Στιγμές του παρελθόντος, ρομαντικές, που μοιάζουν να λείπουν από τη σύγχρονη καθημερινότητά μας. Και δεν υπάρχει καλύτερη πόλη για να ονειροπολήσεις, να νιώσεις την ξεχωριστή της ενέργεια σε κάθε μέρος του κορμιού σου και να νιώσεις μια ανακουφιστική ελευθερία από την Θεσσαλονίκη. Οι δρόμοι της, το χρώμα της, οι λαχταριστές μυρωδιές των φαγητών της και τα γέλια των κατοίκων της δημιουργούν ακόμα και σήμερα μια ατμόσφαιρα, όπως τότε.

Αυτό το καλοκαίρι, η μπύρα ΜΑΜΟΣ έκανε τις σκέψεις μας αυτές, πραγματικότητα, με ένα αξέχαστο πάρτι και στην Θεσσαλονίκη, μετά από αυτό της Αθήνας. Η πιο δροσερή πατρινή μπύρα γιόρτασε την επανακυκλοφορία της, 40 χρόνια μετά, πιστή στην ίδια συνταγή και γεύση, όπως τότε.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όποιος έζησε τη χθεσινή εμπειρία, στο speakeasy party της ΜΑΜΟΣ, στην πλατεία Εμπορίου,  θα ένιωσε σαν να μπήκε στη μηχανή του χρόνου με προορισμό τα roaring ‘20s. Ανεβαστική μουσική, live από από τους Swingin’ Cats, άλματα στον αέρα, παπούτσια να καίνε απ’ τον χορό, χαμογελαστά ζευγάρια να στριφογυρνούν ασταμάτητα, ντροπαλά βλέμματα πάνω από ποτήρια κρύας μπύρας ΜΑΜΟΣ και μία αίσθηση πως ο χρόνος σταμάτησε μερικές δεκαετίες πριν. Όσο περνούσε η ώρα, η μουσική γινόταν όλο και πιο έντονη, η διάθεση συνέχισε να ανεβαίνει και ακόμα και οι πιο διστακτικοί άρχισαν να κατευθύνονται δειλά προς το dancefloor.

Εκεί, τους περίμεναν οι Swingin’ Cats για να τους δείξουν τα πρώτα βήματα και μαζί να αναβιώσουν εκείνη την αδρεναλίνη του παρελθόντος μέσα από γρήγορες κινήσεις και ασταμάτητες στροφές. Λίγη ώρα αργότερα, όλοι είχαν αφεθεί στους ρυθμούς της μουσικής, με τους καβαλιέρους να ζητούν ευγενικά τον χορό από τις ντάμες και το τέλος κάθε κομματιού να συνοδεύουν δυνατά χειροκροτήματα.

Ήταν μία μοναδική εμπειρία. Γέλια, τραγούδι, κόκκινα χείλη, vintage παπούτσια, χορός, πολύς χορός, αναψοκοκκινισμένα πρόσωπα, δροσερή μπύρα ΜΑΜΟΣ, αυθεντικότητα, γλυκιές αναμνήσεις – ακριβώς #opwstote.

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR