Quantcast

Τα μυστικά των νέων Luis Vuitton sneakers από τον Virgil Abloh

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Louis Vuitton, Virgil Abloh πειραματίζεται με νέες σχεδιαστικές δημιουργίες, αποκαλύπτοντας μέσα από τα social media του οίκου μερικά μυστικά γύρω από το design και τις λεπτομέρειες των προϊόντων που ετοιμάζει για τη συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2019.

Τα νέα sneakers που ετοιμάζει ο Virgil Abloh για τον οίκο περιγράφονται από τον ίδιο ως «ένα κλασικό μοντέλο». Από το προσχέδιο που εκθέτει στο Instagram, αποκαλύπτεται η δημιουργία ενός sneaker με mid-top σχεδιασμό, που διακοσμείται με το μονόγραμμα LV κι ένα εμβληματικό floral μοτίβο. Περιγράφοντας ο ίδιος τη δημιουργία, επισημαίνει ότι θα ήθελε να προσθέσει χρυσές ή πορσελάνινες πινελιές στο sneaker «ώστε να το κάνει να δείχνει πιο πλούσιο». Οι πορσελάνινες λεπτομέρειες αναμένεται να συνδεθούν αρμονικά με τις τσάντες του οίκου.

Στα stories του καλλιτεχνικού διευθυντή εμφανίζονται κάποιες ακόμη δελεαστικές λήψεις από τις δημιουργίες που ετοιμάζει, όπως κοντομάνικα μπλουζάκια, oversized παλτά, τσάντες, αθλητικά ρούχα αλλά και κομμάτια από διάφορες μεταποιήσεις ρούχων. Τολμηρά prints εμφανίζονται σε jackets, εμπνευσμένα από καπαρντίνες ενώ μια ολόμαυρη κάπα κερδίζει τις εντυπώσεις, συνδυαζόμενη με πολλά κοντομάνικα και παντελόνια.

Source: Hypebeast.com

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR