Quantcast

Ο Al Pacino στη νέα ταινία του Tarantino, Once Upon A Time in Hollywood

Μετά τη λίστα των ηθοποιών που πρόκειται να συμμετάσχουν στη νέα ταινία, Once Upon a Time in Hollywood του Quentin Tarantino, το Variety επιβεβαιώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Al Pacino. Ανάμεσα στους Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Burt Reynolds, Dakota Fanning, Damien Lewis και Timothy Olyphant, ο Al Pacino αναμένεται να υποδυθεί τον Marvin Shwarz, μάνατζερ του Rick Dalton (Leonardo DiCaprio).

Παρόλο που η ταινία εστιάζει στο μυστήριο που ξετυλίγεται γύρω από τους φόνους του Manson, ο Tarantino επιμένει ότι η έμφαση δίνεται στη χρονολογία που διαδραματίζονται τα γεγονότα, κι όχι τόσο σε αυτά. “Η πλοκή δεν περιστρέφεται τόσο γύρω από τον Charles Manson, όσο στο 1969. Η Sony Pictures περιγράφει την ταινία σαν “μια ιστορία που λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες το 1969 στο Χόλυγουντ των χίπις”. Μεταξύ άλλων, ο DiCaprio υποδύεται τον Rick Dalton ενώ ο Brad Pitt το “επικίνδυνο” δίδυμό του, Cliff Booth.

Η πολυαναμενόμενη ταινία Once Upon a Time in Hollywood αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Αύγουστο του 2019.

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR