λίμνη

Το πεντάστερο ξενοδοχείο στη μαγική λίμνη Orta της Ιταλίας

Η Ιταλία είναι μία από τις χώρες που προσφέρονται για ειδυλλιακές διακοπές. Εάν επιθυμείτε να συνδυάσετε ομορφιά με χαλάρωση μακριά από τουριστικές περιοχές, τότε αξίζει να ταξιδέψετε μια ώρα ακόμη για να βρεθείτε στη Λίμνη Orta έξω από το Μιλάνο.

Εκεί θα συναντήσετε το Casa Fantini Lake Time, ένα πεντάστερο boutique ξενοδοχείο με έντεκα σουίτες, που συνδυάζει την ομορφιά της παραδοσιακής ιταλικής αρχιτεκτονικής με την ασύγκριτη θέα των τοπίων στους πρόποδες των Άλπεων.

Ο Ιταλός αρχιτέκτονας και designer, Piero Lissoni of Lissoni Architettura, σε συνεργασία με τη Daniela Fantini, CEO του Fantini Rubinetti, προχώρησαν στην υλοποίηση του οράματός της για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού ξενοδοχείου, το οποίο θα μιμείται τους χαλαρούς ρυθμούς της λίμνης. Τα φυσικά υλικά που επιλέχθηκαν, είναι το ξύλο accoya, η πέτρα beola και το χαλαρωτικό μπλε, που χρησιμοποιήθηκε για να αντανακλά την αρμονία και το πνεύμα της λίμνης Orta.

Η ιδιοκτησία αποτελείται από εννέα πολυτελή δωμάτια και δύο σουίτες με ασύγκριτη θέα στη λίμνη, ενώ το εσωτερικό τους είναι διαμορφωμένο ώστε να προσφέρει μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα στους επισκέπτες με σκοπό να νιώθουν σαν στο σπίτι τους. Η περιήγηση στο μπαρ, στον κήπο και την πισίνα σε συνδυασμό με αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες και ειδικές επισκέψεις σε μουσεία και άλλες περιοχές, ολοκληρώνουν τη μοναδική εμπειρία στο επιβλητικό ξενοδοχείο της λίμνης Orta.  

Photos: Elisa Piemontesi and Lorenzo Lucca/ Giovanni Gastel

More Stories
dubonnet dandy cocktail
Η συνταγή του νεοϋορκέζικου Dandy cocktail