Quantcast

Τα 5 καλύτερα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στο Μιλάνο

Ο μοναδικός σχεδιασμός και η πολυτέλεια χαρακτηρίζουν τα 5 καλύτερα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στο Μιλάνο, σύμφωνα με το thespaces.com.

1. Λειτουργώντας ως γυναικείο μοναστήρι τον 16ο αιώνα, το πρόσφατα ανακαινισμένο διαμέρισμα στην περιοχή Magenta του Μιλάνου, διατηρεί αυθεντικές λεπτομέρειες, όπως οι εντυπωσιακές του πόρτες με σύγχρονες πινελιές. Το ταβάνι, σχεδιασμένο σε μορφή σεντουκιού, τελειοποιεί το αποτέλεσμα, κάνοντας το διαμέρισμα ένα από τα καλύτερα του Μιλάνου.

2. Η designer, Ilse Crawford, αναδιαμόρφωσε τον χώρο, που παλιά ήταν γκαράζ και πλυντήριο, σε ένα εντυπωσιακό σύγχρονο “greenhouse” με βάση το ξύλο. Το κατάφυτο, ιδανικό σπίτι για διακοπές βρίσκεται στην Porta Venezia του Μιλάνου.

3. Οι Giorla Trautmann Architectsανακαίνισαν το διαμέρισμα ενός Ναπολεόντειου παλατιού, διατηρώντας πολλά ιστορικά στοιχεία από τον 19ο αιώνα. Το διαμέρισμα των 200 τ.μ. εντυπωσιάζει, κατακτώντας τον τίτλο του πιο «μοδάτου» διαμερίσματος στο Μιλάνο.

4. Με υπερσύγχρονα έπιπλα και διακόσμηση, αυτό το διαμέρισμα στο Μιλάνο πλέκει περίτεχνα στοιχεία του παλιού ιταλικού design με το σύγχρονο αρχιτεκτονικό στυλ.

5. Αποτελώντας κτίριο του 1800, το Artists Loft στην Porta Venezia, αποτελεί μια εκπληκτική αντίθεση της παλιάς με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, που αξίζει να επισκεφθείτε.

Πηγή: thespaces.com

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR