Quantcast

Supreme: Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου για την Άνοιξη 2018

Η Supreme κυκλοφορεί τη νέα συλλογή γυαλιών ηλίου για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2018 και εντυπωσιάζει. Με vintage στοιχεία, αλλά και σχέδια εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 1990, η συλλογή περιλαμβάνει πέντε διαφορετικά μοντέλα με ιδιαίτερα στυλ.

Το πρώτο ονομάζεται The Plaza και ξεχωρίζει για τους οβάλ φακούς και τις μεταλιζέ του λεπτομέρειες, ενώ το δεύτερο λέγεται The Royale κι έχει μεγαλύτερο σκελετό και μικρές μεταλιζέ λεπτομέρειες αστεριών. Πιο λεπτό σχεδιασμό φέρει το τρίτο μοντέλο The Exit, το οποίο είναι γεμάτο μεταλιζέ στοιχεία, ενώ το The Booker έχει αρκετά μεγάλο σκελετό με διακοσμητικά στοιχεία στις γωνίες του. Το τελευταίο μοντέλο, The Astro φέρει τον πιο λεπτό σχεδιασμό, ενώ όλα τα μοντέλα φέρουν υψηλό φίλτρο προστασίας από τις ακτίνες του ηλίου και είναι σχεδιασμένα στην Ιταλία.

Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου της Supreme κυκλοφορεί online ενώ στις 17 Μαΐου θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα της Νέας Υόρκης, του Brooklyn, του Λος Άντζελες, και στο Παρίσι ενώ στις 19 του μήνα θα κυκλοφορήσει και στην Ιαπωνία.    

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR