Το διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης που εμπνέεται από το εσωτερικό πλοίων

Το “The Boat Apartment” αποτελεί έμπνευση της δημιουργικής ομάδας του “Urban Soul project”, αξιοποιώντας πλήρως ένα διαμέρισμα 80 τ.μ. στη Θεσσαλονίκη. Το εσωτερικό design του χώρου, που θυμίζει καμπίνες πλοίου, στηρίζεται στην αναδιαμόρφωση της τυπολογίας ενός κλασικού διαμερίσματος 80 τ.μ. στο κέντρο της πόλης.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι τέσσερα άτομα σε έναν συνολικό χώρο που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει ιδιωτικές στιγμές και απόλυτη χαλάρωση.

Ενάντια στη διαρρύθμιση ενός τυπικού διαμερίσματος, αυτό το διαμέρισμα αποτελείται από μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα στη θέση του παλιού, μπροστινού σαλονιού κι ένα πολυτελές μπάνιο που βλέπει προς το κρεβάτι και το μπαλκόνι. Το σαλόνι και η κουζίνα υπάρχουν σε έναν ενιαίο χώρο, ενώ χώροι όπως υπνοδωμάτιο για φιλοξενούμενους και αναγνωστήριο έχουν δημιουργηθεί κατά μήκος του διαδρόμου.

Η οριοθέτηση όλων αυτών των χώρων είναι κατασκευασμένη από διαφανές ή ημιδιαφανές γυαλί, προσφέροντας στους επισκέπτες μοναδικές στιγμές ανάλογα με την κάθε περίσταση.

διαμέρισμα

 

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
Η IWC παρουσιάζει το νέο Portugieser Chronograph