Quantcast

Το διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης που εμπνέεται από το εσωτερικό πλοίων

Το “The Boat Apartment” αποτελεί έμπνευση της δημιουργικής ομάδας του “Urban Soul project”, αξιοποιώντας πλήρως ένα διαμέρισμα 80 τ.μ. στη Θεσσαλονίκη. Το εσωτερικό design του χώρου, που θυμίζει καμπίνες πλοίου, στηρίζεται στην αναδιαμόρφωση της τυπολογίας ενός κλασικού διαμερίσματος 80 τ.μ. στο κέντρο της πόλης.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι τέσσερα άτομα σε έναν συνολικό χώρο που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει ιδιωτικές στιγμές και απόλυτη χαλάρωση.

Ενάντια στη διαρρύθμιση ενός τυπικού διαμερίσματος, αυτό το διαμέρισμα αποτελείται από μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα στη θέση του παλιού, μπροστινού σαλονιού κι ένα πολυτελές μπάνιο που βλέπει προς το κρεβάτι και το μπαλκόνι. Το σαλόνι και η κουζίνα υπάρχουν σε έναν ενιαίο χώρο, ενώ χώροι όπως υπνοδωμάτιο για φιλοξενούμενους και αναγνωστήριο έχουν δημιουργηθεί κατά μήκος του διαδρόμου.

Η οριοθέτηση όλων αυτών των χώρων είναι κατασκευασμένη από διαφανές ή ημιδιαφανές γυαλί, προσφέροντας στους επισκέπτες μοναδικές στιγμές ανάλογα με την κάθε περίσταση.

διαμέρισμα

 

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR