Quantcast

Η Apple λειτουργεί παγκοσμίως, με 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Apple κατάφερε να λειτουργεί όλες τις εγκαταστάσεις της, χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ειδικότερα, η εταιρεία δεσμεύεται να δημιουργήσει ένα υγιέστερο περιβάλλον με πολυάριθμα έργα, βασισμένα στην ανανεώσιμη ενέργεια που θα διευκολύνουν την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Ανάμεσα στα έργα περιλαμβάνονται ηλιακά panel σε συστοιχίες, αιολικά πάρκα και νεότερες τεχνολογίες όπως κυψέλες από καύσιμο βιοαερίου, υδροηλεκτρικά συστήματα παραγωγής ενέργειας και τεχνολογίες αποθήκευσης ενέργειας.

Η Apple πραγματοποιεί μάλιστα, 25 πρότζεκτ ανανεώσιμης ενέργειας ανά τον κόσμο, ενώ άλλα 15 έργα βρίσκονται υπό κατασκευή. Το 2017, 286 μεγαβάτ σε ηλιακό δυναμικό συνδέθηκαν στο δίκτυο, ενώ σύντομα η εταιρεία αναμένεται να αγγίξει τα 1.4 γιγαβάτ σε ανανεώσιμη ενέργεια, σε 11 χώρες.

Σύμφωνα με τον CEO της Apple, Tim Cook, “Δεσμεύομαστε να αφήσουμε τον κόσμο καλύτερο από ό, τι τον βρήκαμε. Έπειτα από χρόνια σκληρής δουλειάς, είμαστε περήφανοι που κάναμε ένα τόσο σημαντικό βήμα. Εμείς θα συνεχίζουμε προς την ίδια κατεύθυνση όσο γίνεται, σε ό, τι έχει να κάνει με τα υλικά των προϊόντων μας, τον τρόπο ανακύκλωσής αυτών, τις υποδομές μας και την δουλειά με τους προμηθευτές μας, με σκοπό να εγκαθιδρύσουμε νέες πηγές ανανεώσιμης ενέργειας μακροπρόθεσμα, επειδή ακριβώς ξέρουμε ότι το μέλλον εξαρτάται από αυτό”.

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR