Το μοντέλο της Rolls-Royce με τον «έναστρο» ουρανό

Η Rolls-Royce παρουσιάζει το ισχυρότερο αυτοκίνητο που έχει κατασκευάσει ποτέ, συνθέτοντας τη σειρά “Luminary Collection”. Η νέα συλλεκτική έκδοση αποτελείται από περιορισμένο αριθμό 55 κομματιών, βασισμένων πάνω στη Wraith.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο κρύβεται στον εσωτερικό σχεδιασμό του αυτοκινήτου, καθώς διαθέτει φωτισμό με διάττοντες αστέρες, οι οποίοι ενεργοποιούνται με το πάτημα ενός κουμπιού. Το ιδιαίτερο γκρι χρώμα του αυτοκινήτου εξίσου εντυπωσιακό, ονομάζεται Sunburst Grey, θεωρείται ότι μιμείται τις αποχρώσεις από την ανατολή του ηλίου.

Στα μηχανικά μέρη, η ισχυρότερη Rolls Royce διαθέτει 623 ίππους, 12κύλινδρο μοτέρ των 6,6 λίτρων με αυτόματο 8άρι κιβώτιο, χωρίς ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις από το υπάρχον μοντέλο.

Ο Torsten Müller-Ötvös, διευθύνων σύμβουλος της Rolls-Royce δήλωσε: “Η Wraith Luminary προέρχεται από τη σύγχρονη Rolls-Royce -προοδευτική και αθόρυβη, αποτελώντας την κορωνίδα στην χειροποίητη πολυτέλεια. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που επιβραβεύει ανθρώπους που έχουν όραμα”.

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
Architecture
Η 17η Architecture Biennale της Βενετίας μετατίθεται για το 2021