Quantcast

Make Lemonade: Ένας χώρος αποκλειστικά για γυναίκες

Ο χώρος “Make Lemonade” είναι ειδικά διαμορφωμένος ώστε να παρέχει ένα υποστηρικτικό περιβάλλον σε όλες τις εργαζόμενες γυναίκες, προσφέροντας καφέ, τσάι ή λεμονάδα. Οι άνδρες συνάδελφοι, φίλοι ή σύντροφοι επιτρέπεται να εισέλθουν στον χώρο μόνο για meetings ή events.

H ιδρύτρια τoυ “Make Lemonade”, Rachel Kelly, σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό MMNT Studio αξιοποίησαν τα 278 τετραγωνικά μέτρα του χώρου στο Τορόντο του Καναδά, τον Σεπτέμβριο του 2017.

Τηλεφωνικοί θάλαμοι, στολισμένοι τοίχοι με ρητά και χαλιά που θυμίζουν γκαζόν με κίτρινα και ροζ έπιπλα είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία του “Make Lemonade”, ενώ οι γυναίκες μπορούν να απολαύσουν ειδικά πακέτα συνδρομής, όπως το Whole Lemon, που δίνει πρόσβαση σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο εργασίας.

Τέσσερα ξύλινα γραφεία με άσπρες, μπλε και ροζ καρέκλες, μεγάλα παράθυρα και φυτά, αλλά και ένας γωνιακός καναπές κάτω από τον ροζ τοίχο με το ρητό “She believes she can so she does”, φιλοξενούν τα μέλη που συνομιλούν και συνεργάζονται αρμονικά στον χώρο που σχεδιάστηκε “μιμούμενο έναν ηλιόλουστο υπαίθριο χώρο”.

Photos: Cameron Bartlett

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR