Quantcast

POP Bluebell: Η Stella McCartney λανσάρει ένα άρωμα που αποτίει φόρο τιμής στη γυναικεία φιλία

Από τη Μαριτίνα Χαλβατζή

To ολοκαίνουριο και φρέσκο άρωμα της Stella McCartney ονομάζεται Bluebell και είναι μια ωδή στη φιλία, τα νιάτα, τη μοναδικότητα και την εσωτερική δύναμη. Πρόκειται για τη δεύτερη και χειμερινή εκδοχή του POP αρώματος με πρωταγωνίστρια τη Lola Leon, που η Βρετανίδα σχεδιάστρια λάνσαρε αρχικά, το καλοκαίρι που μας πέρασε. Το Bluebell είναι ένα βαθύτερο, πιο σκοτεινό ταξίδι που η ίδια νεαρή γυναίκα του αρχικού POP αναλαμβάνει να κάνει, ανακαλύπτοντας την εσωτερική της δύναμη.

Η φωτεινή και δροσερή μυρωδιά του Bluebell, έχει σαν βάση της, το αισθησιακό σανταλόξυλο φέρνοντας ένα νέο βάθος στην αρχική μορφή του POP.  Όσο για τις νότες καρδιάς και κορυφής, το Bluebell είναι ένας φόρος τιμής στον αγγλικό υάκινθο, τη βιολέτα, την τουμπερόριζα και τη πλουμέρια.

“Οι αληθινές και διαρκείς φιλίες έχουν να κάνουν με το πώς μεγαλώνουμε, δημιουργώντας μια βαθύτερη έννοια της οικειότητας, της γενναιοδωρίας και του θάρρους. Και το Bluebell αντανακλά ακριβώς αυτό. Είναι εξαιρετικά όμορφο, ωστόσο η κύρια ποιότητα του είναι η δύναμη. Δίνει στον εαυτό του τα πιο σταθερά θεμέλια, ώστε να είναι έτοιμα να ανθίσουν”- Stella McCartney

Ανακαλύψτε το Bluebell εδώ.

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR