Η Chiara Ferragni γίνεται μια πανίσχυρη γυναίκα επιχειρηματίας

Όσοι θεωρούν πως η Chiara Ferragni είναι απλά μια από τις πιο αναγνωρίσιμες bloggers παγκοσμίως, μάλλον κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Η Chiara έδειξε από πολύ μικρή το επιχειρηματικό της δαιμόνιο, όταν το 2009 σε ηλικία των 21 ετών, ξεκίνησε το blog της, το οποίο ονομάζεται “The Blonde Salad” και δημιούργησε ένα νέο ψηφιακό κόσμο διαφήμισης και marketing.

Σήμερα, θεωρείτε η πιο ακριβοπληρωμένη blogger σε όλο τον πλανήτη, εκδίδει τη δική της σειρά με παπούτσια και αξεσουάρ -η οποία το 2016 της επέφερε 17 εκατομμύρια ευρώ- έχει διδάξει στο Harvard την τέχνη της ηλεκτρονικής διαφήμισης και έχει μια ομάδα 20 ατόμων τα οποία εργάζονται σκληρά για να παραμείνει το The Blonde Salad και η Chiara Ferragni στην κορυφή.

Μέχρι πριν λίγο καιρό, ο κύριος μέτοχος και γενικός διευθυντής της εταιρείας της δεν ήταν η ίδια, αλλά ο πρώην αρραβωνιαστικός της Riccardo Pozzoli, με τον οποίο είχαν ιδρύσει μαζί την επιχείρηση τους 9 χρόνια πριν, όμως όπως ανακοίνωσε η ξανθιά Ιταλίδα εξαγόρασε το μεγαλύτερο ποσοστό του Riccardo Pozzoli και πλέον είναι η ίδια ο κύριος μέτοχος του The Blonde Salad. Έτσι, η 30χρονη blogger παίρνει τα ινία της πολύ κερδοφόρας επιχείρησής της και αποφασίζει η ίδια για το μέλλον του blog της, πράγμα που την κάνει μια πανίσχυρη γυναίκα επιχειρηματία στο χώρο της μόδας και των media.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE